Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Fizyoloji

Ganong'un Tıbbi Fizyolojisi Sınava Hazırlık ve Tekrar Daha büyük görüntüle

Ganong'un Tıbbi Fizyolojisi Sınava Hazırlık ve Tekrar

9789752777385

Güneş Tıp Kitabevi

990,00 TL


KDV Hariç: 990,00 TL

ALANINDA REFERANS OLAN KİTAPTAN DERLENMİŞ ÇALIŞMA REHBERİ İLE BİRLİKTE, TIBBİ FİZYOLOJİ SINAVLARI VE USMLE İÇİN ÜSTÜN KAYNAK!!!

***Eğer çalışmalarınız fizyolojinin iyi resimlendirilmiş güncel bir özetini gerektiriyorsa – alanının en saygın kitabının uzmanlığında ve yüzlerce soru ve cevap ile zenginleştirilmiş şekilde- aradığınız bu kitaptır***

• İnsan fizyolojisi üzerine dünyanın önde gelen kitaplarından olan Ganong’s Review of Medical Physiology, 25. Baskının içeriğini temel alan bu yetkin ve yeni kaynak 350’den fazla soru ve cevapları ve çok sayıdaki tam renkli şekilleriyle konuyla ilgili temel kavramların açık ve özlü bir özetini sunmaktadır. 

• USMLE ve diğer sınavlar için tıbbi fizyolojinin hedefi belirli ancak geniş kapsamlı bir özetini oluşturmayı amaçlayan bu güçlü yeni kaynağın yazarları, en fazla önem taşıyan kavram ve şekilleri dikkatlice koruyarak çalışmayı ve öğrenmeyi kolaylaştırmak üzere Ganong’s Review of Medical Physiology, 25. Baskının içeriğini izlemişlerdir.

Yazarlar metine dayalı çalışma sorularını USMLE’de yer alan soru tarzına uygun olacak şekilde beceriyle yeniden düzenlemişler ve aynı zamanda pek çok yeni soru da eklemişlerdir. Buna ek olarak, her soru doğru cevabın neden doğru olduğunun ve diğer seçeneklerin neden yanlış olduklarının kapsamlı açıklaması ile birlikte yer almaktadır. Bu da ezberlemeyi teşvik etmek yerine fizyolojinin kavramsal şekilde anlaşılmasını teşvik etmektedir. Bunun yanı sıra, öğrenme hedefleri, anahtar terimler ve bölüm sonundaki özet ve sorular gibi çalışmaya yardımcı bölümleri de bulacaksınız.

ISBN9789752777385
Basım Yılı2018
Sayfa Sayısı528
Yazar(lar)Kim E. Barrett, Susan M. Barman, Scott Boitano, Jane F. Reckelhoff
Çeviri EditörüErdal AĞAR, İnci ALİCAN

Yorum Yaz

Ganong'un Tıbbi Fizyolojisi Sınava Hazırlık ve Tekrar

Ganong'un Tıbbi Fizyolojisi Sınava Hazırlık ve Tekrar

Yorum Yaz