Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon

Delisa Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Daha büyük görüntüle

Delisa Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon

9789752778399

Güneş Tıp Kitabevi

3 750,00 TL


KDV Hariç: 3 750,00 TL

DeLisa'nın Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon 

Tıbbi rehabilitasyon profesyonellerinin eğitimi ve eğitime devamlılığı için temel bir kaynak olan DÜNYADA ÇOK SATAN bu kitapengelli koşulları olan kişilere sağlanan bakımın en yüksek kalitede olmasına ve sağlık, işlev ve yaşam kalitesinde iyileşme ile sonuçlanmasını sağlamaya yardımcı olacaktır.

DeLisa’nın "Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon; İlkeler ve Uygulama” kitabının amacı,gelişmekte olan veya yerleşik çabalarda uygulayıcıya yardımcı olmak için alandaki bilgileri organize etmek, özetlemek, tartışmak ve kullanılabilir hale getirmektir.

Kitabı Dünyaca Ünlü Bestseller Yapan Yeni Özellikleri:

·Bu altıncı baskıbeşinci edisyonun yayınlanmasından bu yana fiziksel tıp ve rehabilitasyon alanındaki bilgilerdeki dramatik artışa yanıt veriyor.

·Bu baskı aynı zamanda bölümlerin önemli bir yeniden düzenlenmesini ve yeni bölümlerdeki bölümlerin sınıflandırılmasını da tanıtmaktadır.

·Bu kitabın içeriği kapsamlı bir şekilde gözden geçirildi ve genişletildiBu baskıda 5 yeni bölüm ve 20'den fazla büyük revizyon var. Amacımız,fiziksel tıp ve rehabilitasyon biliminin derinliğini, genişliğini ve mevcut en iyi uygulamayı destekleyen kanıtları kapsayan kanıta dayalı, kapsamlı, ve çok disiplinli bir tartışma sağlamaktır.

·Bölümler;alanımızın bilimsel temellerinin yanı sıraçok çeşitli hastalıkları ve engelleri olan hastaların tedavisi ve rehabilitasyonunda kullanılan sonteknoloji ürünü klinik müdahaleleri kapsamaktadır. Bu baskı aynı zamanda bölümlerin önemli bir yeniden düzenlenmesini ve yeni bölümlerdeki bölümlerin sınıflandırılmasını da tanıtmaktadır.

·Bu baskının yayın kurulu değiştiWalter RFrontera, MPhDEditor-in-Chief ve JoelADeLisaMDEmeritus olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, dört editörden ve sekiz yardımcı editörden oluşan harika bir grup, bu altıncı baskıyı dünya çapında bilimsel bir eser yapmak için titizlikle çalıştı.

·Bu baskının editörleri, çalışmaları, bu güncel sürüme özel bir şekilde katkıda bulunmuştur. Dünyaca ünlü isimler, fiziksel tıp ve rehabilitasyonla ilgilenenler için mükemmel bir bilgi kaynağı oluşturmaya yardımcı oldular. Bağlılıkları ve özverileri bunu heyecan verici ve üretken bir çaba haline getirdi.

 

DeLisanın Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyonİlkeler ve Uygulama’sının bu altıncı baskısının, alanın ilerlemesine önemli ölçüde katkıda bulunmaktadır.Tıbbi rehabilitasyon profesyonellerinin eğitimi ve eğitime devamlılığı için temel bir kaynak olan bu kitapengelli koşulları olan kişilere sağlanan bakımın en yüksek kalitede olmasına ve sağlıkişlev ve yaşam kalitesinde iyileşme ile sonuçlanmasını sağlamaya yardımcı olacak İLK SIRADAKİ KAYNAKTIR.

ISBN9789752778399
Basım Yılı2021
Basım Sayısı6
Sayfa Sayısı1476
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Wolter F. Frontera
Çeviri EditörüProf. Dr. Tansu Arasıl

Yorum Yaz

Delisa Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon

Delisa Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon

Yorum Yaz