Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon

Diz Eklemi Fonksiyonel Anatomi Daha büyük görüntüle

Diz Eklemi Fonksiyonel Anatomi

9786253973735

Nobel Akademik Yayıncılık

224,00 TL

190,40 TL

-15%


KDV Hariç: 190,40 TL

Diz Eklemi Fonksiyonel Anatomi kitabı, dizin her bölgesini ve tüm özel yapılarını anatomist-klinisyen ortak bakış açısı ile anlatan bir kitaptır. Bu perspektifle kitapta, büyük bölümü gerçek diseksiyon görüntülerine dayanan görsel materyaller eşliğinde detaylı bir anatomi bilgisine ulaşacaksınız. Bunu klinikle birleştirmek üzere tüm yapıların fonksiyonları, radyolojisi, biyomekaniği, hasar mekanizmaları ve muayene bulguları yine tüm yönleri ile anlatılmaktadır.
Tedavi uygulamalarına başlamadan önce doğru tanının konulması öncelikle hasarlı yapının tespitinden geçer. Bozulan fonksiyonun ne olduğu, radyolojik olarak problemin nerede olduğu, muayenede nelerin görülebileceği, bu fonksiyonun hangi anatomik yapı ile ilişkili olduğunun bilinmesine bağlıdır. Bu kitapta bütüncül bir yaklaşımla tüm bu konuları bulacaksınız.

ISBN9786253973735
Basım Yılı2023
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı160
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Murat Bozkurt,Halil İbrahim Açar
BISAC
DOI

Yorum Yaz

Diz Eklemi Fonksiyonel Anatomi

Diz Eklemi Fonksiyonel Anatomi

Yorum Yaz