Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon

Elektronörofizyoloji Tekniker El Kitabı Daha büyük görüntüle

Elektronörofizyoloji Tekniker El Kitabı

9789752777118

Güneş Tıp Kitabevi

Tükendi

150,00 TL


KDV Hariç: 150,00 TL

Türkiye’de Elektronörofizyoloji Teknikerlerine yönelik yapılmış, ilk ve tek anlaşılır temel bilgiler içeren kaynak kitaptır.


• Elektronörofizyoloji alanında teorik ve pratik bilgiler içeren kaynakların çoğu nörolojik bilimler asistan eğitimi seviyesinde anlaşılırdır. Detaylı anatomi ve fizyoloji eğitimi almamış ENF teknikerleri için karmaşık ve anlaşılamaz kaynaklar yerine bu alana uygun olarak hazırlanmış "İDEAL KAYNAKTIR”

• ENF tekniker eğitimine katkı amacıyla ileri düzey elektronöröfizyolojik bilgiler içermeyen, sadece temel bilgiler içeren bu mükemmel kaynak, ENF teknikerlerinin eğitimine en üst düzeyde katkı sağlamak için yazılmıştır.


Bilgisayar teknolojileri ve dijital çağ nörolojik bilimlerde de yeni teknolojik cihazların kullanımına imkân sağlamış ve bu alanlarda kolay, hızlı ve detaylı çalışmalar yapılabilir hale gelmiştir. Elektronörofizyoloji bu alanlardan bir tanesidir. Elektronörofizyoloji teknikerleri aldığı eğitim sonrası nörofizyolojik uygulamalarda uzman hekim denetiminde çalışırlar. EEG, EMG, UP ve PSG gibi elektronörofizyolojik teknikler üzerine eğitimini tamamlamış teknikerler bu alanda çekimler yapar, kayıtlar tutar ve laboratuvarın disiplinli çalışmasını koordine ederler. Bu eser sayesinde bu alanda daha donanımlı olmak mümkündür.

ISBN9789752777118
Basım Yılı2018
Sayfa Sayısı96
Yazar(lar)Prof. Dr. Göksel SOMAY

Yorum Yaz

Elektronörofizyoloji Tekniker El Kitabı

Elektronörofizyoloji Tekniker El Kitabı

Yorum Yaz