Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

FEN BİLİMLERİ

Elektromanyetik Teori Problemleri ve Çözümleri Daha büyük görüntüle

Elektromanyetik Teori Problemleri ve Çözümleri

9789944730167

Adana Nobel Kitabevi

Tükendi

Prof.Dr.Yüksel UFUKTEPE

Bu Kitap 154 problem ve çözümlerinden oluşturuldu.Problemlerin seviyesi üniversite 1. Sınıf Temel Fizik Elektrik ile daha ileri düzeydeki Elektromanyetik Teori derslerini kapsamaktadır.Problemlerin çözümünde fiziksel ilkeler açıklanarak, uygun teknikler tüm ara işlemleriyle verildi. Kitabın amacı elektromanyetik teorideki fiziksel ilkeleri ve kullanımını açıkça ortaya koymak ve çeşitli problemlerde bunu örneklemektir.

ISBN9789944730167
Basım Yılı2008
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı301
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)YÜKSEL UFUKTEPE

Yorum Yaz

Elektromanyetik Teori Problemleri ve Çözümleri

Elektromanyetik Teori Problemleri ve Çözümleri

Prof.Dr.Yüksel UFUKTEPE

Bu Kitap 154 problem ve çözümlerinden oluşturuldu.Problemlerin seviyesi üniversite 1. Sınıf Temel Fizik Elektrik ile daha ileri düzeydeki Elektromanyetik Teori derslerini kapsamaktadır.Problemlerin çözümünde fiziksel ilkeler açıklanarak, uygun teknikler tüm ara işlemleriyle verildi. Kitabın amacı elektromanyetik teorideki fiziksel

Yorum Yaz