Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

FEN BİLİMLERİ

Çözümlü Matematik Problemleri Analiz-1 Daha büyük görüntüle

Çözümlü Matematik Problemleri Analiz-1

9789758561186

Adana Nobel Kitabevi

180,00 TL

153,00 TL

-15%


KDV Hariç: 153,00 TL

Prof.Dr.Bekir ÖZÇELİK

Temel kavramların daha iyi öğrenilmesini sağlamak amacıyla tamamı çözümlü örneklere yer verilmiştir. Her bölüm gerekli tanımların açık bir ifadesi ve diğer açıklayıcı bilgilerle başlamaktadır. Ardından çözümlü problemlere geçilmektedir. Çözülmüş olan bu problemler , konuları daha da açıklığa kavuşturmak,öğrencilerin temel bilgilerini artırmak ve temel prensipleri vermek amacına taşımaktadır.Ayrıca kitap konu çeşidi ve problem sayısı bakımından oldukça zengindir.Öğrenci birçok kaynakta bulabileceği problemlerden daha fazlasını bu kitapta bulabilecektir.

ISBN9789758561186
Basım Yılı2002
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı195
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)BEKİR ÖZÇELİK-FİKRİ AKDENİZ

Yorum Yaz

Çözümlü Matematik Problemleri Analiz-1

Çözümlü Matematik Problemleri Analiz-1

Prof.Dr.Bekir ÖZÇELİK

Temel kavramların daha iyi öğrenilmesini sağlamak amacıyla tamamı çözümlü örneklere yer verilmiştir. Her bölüm gerekli tanımların açık bir ifadesi ve diğer açıklayıcı bilgilerle başlamaktadır. Ardından çözümlü problemlere geçilmektedir. Çözülmüş olan bu problemler , konuları daha da açıklığa kavuşturmak,öğ

Yorum Yaz