Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Biyoloji

Temel Moleküler Biyoloji Daha büyük görüntüle

Temel Moleküler Biyoloji

9786053552567

Palme Yayınevi

928,50 TL

789,23 TL

-15%


KDV Hariç: 789,23 TL

Temel Moleküler Biyoloji, 2. Baskıdan Çeviri

Metindeki ve araç kutularındaki yenilikleriyle, okumayı ve keşfetmeyi teşvik etmektedir.

Biyomedikal araştırma ve keşifler üzerine güçlü bir vurgu yapılarak, hem klasik hem de moleküler biyolojideki en yeni teknikler ve araştırmalar öğrencilerin ilgisine sunulmuştur.

Bu Baskıdaki Yenilikler

Keşif Şekilleri. Her bir keşif şekli, makro`dan mikro`ya yaklaşımıyla, öğrencilere büyük resme ve önemli konuların ayrıntılarına nasıl bakacaklarını göstermektedir.

Öğrencilere gerçek deney ayrıntıları ile çalışma fırsatı vermek için, bütün kitaplar boyunca, Gerçek Veriler sunulmuştur. Gerçek verilerin verildiğine dikkat çekmek için, gerçek veri şekillerinin kenarına, gerçek veri simgeleri konulmuştur.

Ökaryotik ve prokaryotik örneklerin dengeli olarak sunumu, öğrencilerin organizmalardaki hücresel işlemlerin ne kadar çok çeşitli olduğunun farkına varmalarına yardımcı olmaktadır.

Dış Kapak Yüzeyinde

DNA çift sarmalı, moleküler biyoloji için bir simgedir; sanatçı ve bilim adamlarına benzer şekilde ilham veren bir şekildir. Julie Newdoll, "Çift Sarmalın Şafağı! `Dawn of Double Helix, 2003") adlı tablosunda, bu kitap boyunca yankılanan temayı yakalamıştır: Moleküler seviyede hayatın temel yapıları ve kaynaklarının keşfi.

ISBN9786053552567
Sayfa Sayısı656
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Lizabeth A. Allison

Yorum Yaz

Temel Moleküler Biyoloji

Temel Moleküler Biyoloji

Yorum Yaz