Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Endüstri Mühendisliği

Yöneylem Araştırmasına Giriş - Cilt I Daha büyük görüntüle

Yöneylem Araştırmasına Giriş - Cilt I

9786057846730

Nobel Akademik Yayıncılık

476,00 TL

404,60 TL

-15%


KDV Hariç: 404,60 TL

Neredeyse 50 yıldır, Yöneylem Araştırmasına Giriş, yöneylem araştırması alanındaki klasik kitaplardan biri olmuştur. Bu basım daha öncekilere nazaran daha da fazla sayıda gerçekçi güncel hayat problemleri içermektedir. Temel bilgilerin kapsamlı ve net bir şekilde açıklandığı, bolca ilginç sorunun, vakanın ve son teknoloji ürünü, kullanıcı dostu yazılımların içinde bulunduğu bu basım, okuyucular için kapsamlı bir kaynak olmayı sürdürmektedir.
Onuncu Basımdaki Yenilikler
• Gürbüz eniyileme, şans kısıtları ve stokastik programlama gibi konularla belirsizlik altında doğrusal programlamaya dair bir bölüm,
• Yöneylem araştırması ile birlikte analitiğin yükselişi hakkında bir alt bölüm,
• Eğitim İçin Analitik Çözücü Platformu – pek çok YA modelini elektronik tablolarla formüle etmek ve çözmek için hepsini bir arada bulunduran yeni bir yazılım.

ISBN9786057846730
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı768
Yazar(lar)Frederick S. Hillier, Gerald J. Lieberman
Editör(ler)Ferhan Çebi, İpek Deveci Kocakoç

Yorum Yaz

Yöneylem Araştırmasına Giriş - Cilt I

Yöneylem Araştırmasına Giriş - Cilt I

Yorum Yaz