Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Endokrinoloji   

Temel Endokrinoloji ve Diyabet Daha büyük görüntüle

Temel Endokrinoloji ve Diyabet

9786056600319

Ema Tıp Kitabevi

625,00 TL

500,00 TL

-20%


KDV Hariç: 500,00 TL

Temel Endokrinoloji ve Diyabet kitabı altıncı baskısında, endokrin sisteminin işleyişini en son bilgi ve kavramları ile tam olarak güncellenmiştir. Öğrenciler, klinisyenler ve bilim adamları tarafından, popüler kolay bir okuma tarzı ile takdir toplamış ve endokrin fizyolojisinin temel ilkelerini açıklamıştır. Yeni moleküler teknikler de dahil olmak üzere temel bilim konularıyla da klinik endokrin bozuklukları ve diyabet tanısı için paha biçilemez bir eserdir.

Kitap içerisinde öğretim tarzı ve sunumlar boyunca kolay çapraz-referanslar, hızlı ve verimli bir şekilde ilgili bilgileri bulmak için kolaylık sağlarken, anahtar bulgular ve ilkeleri okuyucuya hatırlatmak için her bölümün başında öğrenme hedefl erini ve “özetleyelim” kısımları ile kitaba farklı bir teknik kazandırılmıştır. Ayrıca kitap içerisinde her bölümün sonuna o konularla ilgili en az iki vaka girilmiştir.

ISBN9786056600319
Basım Yılı2016
Sayfa Sayısı371
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Rgchard I.G. Holt, Neil A. Hanley
Çeviri EditörüProf. Dr. Nevin Dinççağ

Yorum Yaz

Temel Endokrinoloji ve Diyabet

Temel Endokrinoloji ve Diyabet

Yorum Yaz