Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

EĞİTİM BİLİMLERİ

Anne İngilizce Öğrenmek Çok Kolay Daha büyük görüntüle

Anne İngilizce Öğrenmek Çok Kolay

9786059354448

Akademisyen Kitabevi

75,00 TL

60,00 TL

-20%


KDV Hariç: 60,00 TL

 Erken yaşta dil eğitiminin önemini tekrar vurgulamak isti­yorum. Ne kadar erken yaşta başlanırsa, gelişimi ve ilerlemesi o kadar kolay ve hızlı olacaktır. Erken yaşta dil öğrenmeye başla­yan çocukların dil telaffuzlarının ve aksanlarının gelişiminin diğer çocuklara göre daha hızlı olduğu artık biliniyor. Erken yaşta dil öğrenimi alan çocukların geçmişten gelen kulak dolgunluğu söz konusu olduğu için ergenlik yaşlarına geldiklerinde ise, yabancı dillerini geliştirme becerileri maksimum düzeye çıktığı görülüyor.

Okul öncesi dönemde çocuklara yabancı dil doğrudan değil, oyunlarla, şarkılarla ve hikayeler ile dolaylı yollardan öğretilmelidir. Böylece çocuklar yabancı dille doğal ortamlarında karşı karşıya gelmiş olacaktır. Yabancı dildeki sesleri duymaya alışan çocuklar bunları zamanla benimseyecektir.

Kitabımın çocuklarınızın yabancı dil gelişiminde ebeveynler için bir başucu kitabı olmasını dilerim.

ISBN9786059354448
Basım Yılı2017
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı36
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Aylin ÖZBERK
BISAC
DOI

Yorum Yaz

Anne İngilizce Öğrenmek Çok Kolay

Anne İngilizce Öğrenmek Çok Kolay

Yorum Yaz