Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

EĞİTİM BİLİMLERİ

Çocuk Katılımı Daha büyük görüntüle

Çocuk Katılımı

9786053205845

Nobel Akademik Yayıncılık

86,00 TL

73,10 TL

-15%


KDV Hariç: 73,10 TL

Çocuk Hakları Sözleşmesinin 12. maddesinde taraf devletlerin, “görüşlerini oluşturma yeteneğine sahip çocuğun kendini ilgilendiren her konuda görüşlerini serbestçe ifade etme hakkını; bu görüşlere çocuğun yaşı ve olgunluk derecesine uygun olarak, gereken özen gösterilmek suretiyle” tanıyacağı ifade edilmektedir.
Doç. Dr. Ercüment Erbay’ın editörlüğünde gerçekleştirilen bu kitap, çocuk hakları bağlamında önemli bir alt boyut olan “çocuk katılımı” konusunu farklı boyutlarıyla ele almıştır. Sadece çocuk hakları ve çocuk katılımı literatürüne değil, aynı anda çocuk katılımı özelinde derslere, uygulayıcılara ve politikalara etki etme potansiyeline sahiptir. 
Çocuk katılımını konu alan kitap, farklı yazarların bölümlerinden oluşmuştur. Kitaba katkı veren yazarlar, çocuk katılımının farklı boyutlarını bütüncül bir yaklaşımla ele almışlardır.
Bu kitap, çocuk hakları ve çocuk katılımı alanında çalışan araştırmacı ve uygulamacılara önemli katkılar sağlayacaktır.

ISBN9786053205845
Basım YılıMart 2017
Basım Sayısı1. Baskı
Sayfa Sayısı200
Yazar(lar)A. Zeynep Kılıç , Aslıhan Aykara , Aslıhan Burcu Öztürk , Ercüment Erbay , Filiz Bilge , Gökhan Topçu , Hakan Acar , Işık Tüzün , Kasım Karataş , Nilüfer Koçtürk , Sedat Yağcıoğlu , Umut Yanardağ , Yasemin Çakırer Özservet
Editör(ler)Ercüment Erbay

Yorum Yaz

Çocuk Katılımı

Çocuk Katılımı

Çocuk Katılımı

Yorum Yaz