Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Eczacılık Kitapları

Eczanede Beden Dili Daha büyük görüntüle

Eczanede Beden Dili

9786059845038

Artıfarma Yayınları

Tükendi

Çoğu eğitimlerde bana hastaların eczaneden kaçışlarının muayene ücretini vermemek için olduğunu söyler dururlar. Oysa gerçek neden bu değildir. Sizin eczanenizi üç liralık bir muayene ücreti için terk eden hastaların oranı sanırım %10 - 15 i geçmiyordur. Asıl neden ise artık artan rekabet ortamında bir başka eczane ekibinin diğerine göre farklılaşması olarak karşımıza çıkmaktadır.

Eczane çalışmalarımda en çok üzerinde durmak zorunda kaldığım konu, iletişim dolayısı ile beden dili kullanımıdır. İnsan ne söylediğinizden çok nasıl söylediğiniz ile ilgilenir. Gün içinde yorgunluk ve yoğunluk sebebiyle en kolay atladığımız konudur bu. Oysa içeri giren hastanızı güleryüzle karşıladığınızda olası her türlü çatışmanın da önüne geçmiş olursunuz.

Zihnin en kolay algıladığı iletişim modelinin keyifli yanlarını asla gözden kaçırmamalısınız. Zihin ne söylediğinizden daha çok nasıl söylediğinizle ilgilenir.
(Tanıtım Bülteninden)

ISBN9786059845038
Basım Sayısı3
Sayfa Sayısı128
Yazar(lar)Faruk Nalbantoğlu

Yorum Yaz

Eczanede Beden Dili

Eczanede Beden Dili

Yorum Yaz