Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Eczacılık Kitapları

Farmakognozi Ve Fitoterapi Daha büyük görüntüle

Farmakognozi Ve Fitoterapi

9786257291507

İstanbul Tıp Kitabevleri

810,00 TL


KDV Hariç: 810,00 TL

İçinde bulunduğumuz 2021 yılında ülkemizde bilimsel eczacılığın 182. yılını kutlamaktayız. Ülkemizde Eczacılık Fakültesi sayısının 50’yi aştığı ancak yeni bir Farmakognozi ders kitabının 70’li yıllardan bu yana yazılmadığı gerçeği ile karşı karşıyayız.
Bizler birikimimizi tüm eczacılık öğrencileri ile paylaşmayı amaç edinerek elinizdeki kitabı hazırladık. Son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Fitoterapinin gündemde ve birçok fakültede zorunlu ders olarak okutuluyor olması, bu alanda da güncel bilgilerin Farmakognozi ile birlikte sunulması gerekliliğini ortaya koymuştur. Kitabımızda genel farmakognozi bilgileri yanında etken madde grupları ve ilgili drogların fitoterapide kullanım bilgilerine de yer verilmiştir.

ISBN9786257291507
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı640
Yazar(lar)K. Hüsnü Can Başer, Neşe Kırımer

Yorum Yaz

Farmakognozi Ve Fitoterapi

Farmakognozi Ve Fitoterapi

Yorum Yaz