Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Eczacılık Kitapları

Medisinal Kimya Daha büyük görüntüle

Medisinal Kimya Giriş

9786257146821

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

950,00 TL


KDV Hariç: 950,00 TL

 “Her yaptığınız işe her zaman yarın katın, ama ne kadar katacağınızı bilin” der Victor Hugo. Sanırım bu duruma günümüzde en çok ihtiyacı olan da Eczacılar ve özellikle de Farmasötik Kimyacılar! Çünkü Farmasötik Kimyacıların yarınlarına Medisinal Kimya katması ve bu evrilmeyi gerçekleştirmesi de en çok eczacıların yarınlarına katkı sağlayacaktır. Doğal olarak beklenen de bu gelişmenin bu ülkenin ilaçla ilgili olan yarınına sağlayacağı katkı olacaktır.
    Amaçlanan bu hedefe ulaşmak için yeni bir çeviri çalışmasını sizlere sunmanın gurunu yaşıyoruz. Medisinal Kimya alanında çalışanların ve öğrencilerin sıklıkla başvurduğu An Introduction to Medicinal Chemistry kitabının Türkçe’ye kazandırılma çalışmasını farklı alanlarda çalışan çok sayıda akademisyen ile birlikte gerçekleştirdik. Medisinal Kimya alanındaki orijinal kitapların Türkçeye kazandırılması için başlattığımız çalışmaları takiben başka araştırmacıların da bu alanda çalışma yaptıklarını görmenin bizleri ziyadesi ile memnun ettiğini de bildirmek isterim. Çünkü temel amaç bunu gerçekleştirmekti. Umuyoruz yakın gelecekte Medisinal Kimya alanında çok sayıda Türkçe kaynak kitaba ülkemizde ulaşılması mümkün hale gelir.

ISBN9786257146821
Basım Yılı2021
Basım Sayısı6
Sayfa Sayısı912
Yazar(lar)Graham L. Patrick
Çeviri EditörüProf. Dr. Öztekin Algül
DOIhttps://doi.org/10.37609/akya.358

Yorum Yaz

Medisinal Kimya Giriş

Medisinal Kimya Giriş

Yorum Yaz