Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Dünya Dilleri / Dilbilim

Advanced Translation Practice Daha büyük görüntüle

Advanced Translation Practice

9786053202844

Nobel Akademik Yayıncılık

154,00 TL

130,90 TL

-15%


KDV Hariç: 130,90 TL

İletişim ve ulaşım teknolojilerinin insanları hem mekânsal hem de kültürel olarak birbirine yaklaştırdığı günümüzde ortak bir iletişim platformu eğiliminde olan İngiliz dilinde iletişim kurabilmek önemli bir bireysel beceri hâline gelmiştir. Bilim ve teknolojiyi yakalayarak ve üreterek refah düzeyine ulaşmaya çalışan ülkemizde bu beceri daha da önemli hâle gelmektedir.

 

Bir dilden başka bir dile çeviri yapmak zaman zaman zor olabilmektedir. Ancak doğru rehber ve yönlendirme ile bu süreç daha kolay ve anlaşılır hâle gelebilir.

 

İnsanların düşüncelerini İngilizce olarak yazılı ve sözlü bir şekilde ifade edebilmesini ya da İngilizce olarak yazılanları ve konuşulanları Türkçeye çevirebilmesini kolaylaştırmaya yönelik olarak hazırlanan bu kitap, konuya ilgi duyan herkese faydalı olacaktır.

ISBN9786053202844
Basım Yılı2018
Basım SayısıGözden Geçirilmiş 3. Baskı
Sayfa Sayısı212
Yazar(lar)Nevzat Kalay
Ebat "cm"19.5 x 27.5

Yorum Yaz

Advanced Translation Practice

Advanced Translation Practice

Yorum Yaz