Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Diş Hekimliği Kitapları

Ortodontinin Temelleri tanı ve tedavi Daha büyük görüntüle

Ortodontinin Temelleri tanı ve tedavi

9786055265052

Atlas Tıp Kitabevi

440,00 TL

352,00 TL

-20%


KDV Hariç: 352,00 TL

Tanı ve tedavi diş hekimliği öğrencilerinin, ortodontistlerin ve genel diş hekimlerinin basit maloklüzyona sahip hastaların teşhis, tedavi planlaması ve tedavisi için gerekli olan temel konuları ve prosedürleri anlamalarına yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır.
Yazar temel ortodontik problemlerin teşhisi için basamakları ve dental radyografilerin analizini ve diş hekiminin muayene, teşhis ve aygıt tasarımı için kullandığı birçok form ve çizelgeyi anlatmaktadır. Okuyucu apareyin dişi hareket ettirme mekaniğini, farklı tiplerdeki apareyleri ve piyasadaki ortodontik materyalleri öğrenecektir. Yazar ayrıca renkli fotoğraflarla dental ölçünün nasıl alınması gerektiğini, alçı modellerin yapılışını, her bir aygıt için nasıl bir reçete yazılması gerektiğini , ve nasıl çesitli sabit ve hareketli apareyler tasarlanabileceğini renkli fotoğraflarla açıklanmış ve gösterilmiştir. 
Diş hekimliği öğrencileri ve diş hekimleri için de mükemmel bir kaynaktır.

 
ISBN9786055265052
Basım Yılı2013
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı356
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Prof. Dr .F. Erhan Özdiler

Yorum Yaz

Ortodontinin Temelleri tanı ve tedavi

Ortodontinin Temelleri tanı ve tedavi

Yorum Yaz