Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Ağız Diş Çene Hastalıkları Ve Cerrahisi

Kraniyomaksillofasiyal Osteosentez Atlası Daha büyük görüntüle

Kraniyomaksillofasiyal Osteosentez Atlası

9786054084517

Habitat

375,00 TL

300,00 TL

-20%


KDV Hariç: 300,00 TL

Kraniyomaksillofasiyal ve oral cerrahinin çığır açan bu osteosentez atlasının uzun süredir beklenen ikinci baskısı şimdi; yeni teknikleri, uygulamaları, aletleri ve materyalleri aktarmak üzere tümüyle güncellendi. Ayrıntılı şekilleri, çok öğretici tam renkli çizimleriyle kitap, rezorbe olabilen plak ve vidaların kullanımı, kemik distraksiyonundaki modern teknikleri ve travma ve konjenital deformasyonların ileri tedavileri de dahil olmak üzere kraniyomaksillofasiyal ve oral cerrahideki önemli yenilikleri kapsamaktadır. İlgili anatomi ve biyomekanik, kemik onarımı fizyolojisi ve kırık iyileşmesi ve olası komplikasyonlarm giderilmesi ile birlikte, Kraniyomaksillofasiyal Osteosentez Atlası: Mikroplaklar, Miniplaklar ve Vidalar, alanında eşsiz bir örnektir.

 

Başlıca özellikler:

 

Lingual hematom, kondil boynu kırıklarına yenilikçi tedavi yaklaşımı, rezorbe olabilen plak ve vidaların ve materyale özgü tekniklerin uygulaması ve alveolar, mandibuler ve maksiller kemik distraksiyonu gibi tümüyle yeni altı bölüm içermektedir.

  •  Ortognatik, kraniyofasiyal ve preprotetik cerrahideki yenilikleri vurgulamaktadır.

  •  Osteosentez prensiplerini çok çeşitli işlemlerle uygulayan uluslararası uzmanlarca kanıtlanmış tedavi yaklaşımları önermektedir.

  •  Cerrahi teknikler ve ilgili anatomiyi görselleştiren, 70 tanesi bu baskıda yeni olmak üzere 350`den fazla olağanüstü, tam renkli resim sunmaktadır.

Bu olağanüstü atlasın ikinci baskısı; kraniyomaksillofasiyal ve oral cerrahinin zorluklarıyla uğraşan; özellikle maksillofasiyal, oral ve plastik cerrahlar ve aynı zamanda nöroşirurji ve kulak burun boğaz uzmanları için de önemle önerilmektedir.

ISBN9786054084517
Basım Yılı2010
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı226
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Franz HAERLE
BISACMED085030
DOI

Yorum Yaz

Kraniyomaksillofasiyal Osteosentez Atlası

Kraniyomaksillofasiyal Osteosentez Atlası

Yorum Yaz