Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Diş Hekimliği Kitapları

Diş Hekiminin Endodonti El Kitabı Daha büyük görüntüle

Diş Hekiminin Endodonti El Kitabı

9789944564120

Quintessence Yayıncılık

325,00 TL


KDV Hariç: 325,00 TL

Emre Altundaşar
 

Kök kanal tedavisi, yüksek düzeyde teknik beceri gerektirir. Ancak, doğru teşhis konulmadığında ve başarılı sonuçlar için gerekli biyolojik temel koşullar anlaşılmadığında, klinisyenin becerisi, karmaşık teknikler ve uygun olmayan tedavilerle harcanacaktır. Doğru teşhis, yeni materyel ve tekniklerle birlikte, son derece yüksek bir başarı ve sağlıklı bir apikal periodonsiyum olasılığı sunacaktır. Yazarların beklentisi, bu el kitabını okuduktan sonra endodonti uygulamalarının kolaylığı ve başarı ile yapılabilir olduğunun anlaşılmasıdır.

ISBN9789944564120
Sayfa Sayısı84
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Dr. Emre AltundaşarProf.Dr. Ahmet SerperProf.Dr. Semra Çalt Tarhan

Yorum Yaz

Diş Hekiminin Endodonti El Kitabı

Diş Hekiminin Endodonti El Kitabı

Emre Altundaşar
 

Kök kanal tedavisi, yüksek düzeyde teknik beceri gerektirir. Ancak, doğru teşhis konulmadığında ve başarılı sonuçlar için gerekli biyolojik temel koşullar anlaşılmadığında, klinisyenin becerisi, karmaşık teknikler ve uygun olmayan tedavilerle harcanacaktır. Doğru teşhis, yeni materyel ve tekniklerle birlikt

Yorum Yaz