Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Diş Hekimliği Kitapları

Estetik Diş Hekimliği Kompozit Çalışmaları Atlası Daha büyük görüntüle

Estetik Diş Hekimliği Kompozit Çalışmaları Atlası

978605898543

Quintessence Yayıncılık

Tükendi

4 500,00 TL


KDV Hariç: 4 500,00 TL

Engin Taviloğlu
 

400 adet renkli görselle  hazırlanmış bu atlas-kitap ile diş hekimleri, hastalarına önerecekleri tedavi seçeneklerini gösterebilecek ve üzerinde kolayca anlatabileceklerdir.

Bu atlasın ilk amacı, estetik diş hekimliğinde kompozit çalışmalarına ilgi duyan diş hekimlerine hem faydalı olabilmek, hem de hastalarına tedavi detaylarını daha rahat açıklayabilmeleri için onlara görsel bir araç sunmak, ikincisi ise; tedavi amacıyla sağlıklı diş dokularından çok fazla madde kaldırmadan kompozitler ile alternatif restorasyonların yapılabileceğini göstermektir. Bu atlasın sayfalarında yer alan tüm vakalar, yazarın günlük rutin çalışmaları sırasında çektiği ve baskıya hazırladığı fotoğraflar ile açıklanmıştır. Hastaların daha kolay anlayabilmeleri için vakalar genellikle iki bölüm halinde sunulmuştur; ilk bölümde hastaların diş hekiminin önereceği tedaviyi daha kolay anlamaları için görseller, ikinci bölümde ise diş hekimlerinin teknik olarak faydalanabileceği detaylar bulunmaktadır.
ISBN978605898543
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Dt.Engin Taviloğlu

Yorum Yaz

Estetik Diş Hekimliği Kompozit Çalışmaları Atlası

Estetik Diş Hekimliği Kompozit Çalışmaları Atlası

Yorum Yaz