Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Diş Hekimliği Kitapları

Hassas Bağlantılar Başarılı Restoratif Tedaviye Daha büyük görüntüle

Hassas Bağlantılar Başarılı Restoratif Tedaviye

9786058856356

Quintessence Yayıncılık

525,00 TL


KDV Hariç: 525,00 TL

Bu kitabın amacı, hassas bağlantılı ataşmanların tedavi planlaması için referans olarak kullanılması ile avantajlarını göstererek meslektaşlarımız tarafından daha çok tercih edilmesini sağlamaktır. Ancak bu kitap protez ilkeleri tasarımı için kapsamlı bir ana rehber olmayı da amaçlamamıştır. Bu amaçla meslektaşlarımıza bu alanda rehber sayılan daha klasikleşmiş kaynakları okumalarını öneririz. Kitap; özel tedavi planlamasına ihtiyaç duyulan hastaların tedavisinde kolayca başvurulacak şekilde düzenlenmiştir.

 

İÇİNDEKİLER

 

- Tedavi planlaması

 

- Dişsiz Sonlanan Kretler

 

- Dişli Sonlanan Kretler

 

- Dişüstü Protezler

 

- Yardımcı Ataşmanlar

 

- Hassas Paralelometre Kullanarak Frezeleme

 

- Hassas Ataşmanların İmplantlarla Beraber Kullanımı

 

Parsiyel Dişsizlikte Hassas Ataşmanların İmplantlarla Beraber Kullanımı

 

Gareth Jenkins BDS, RDS, Rcs, MScD; Restoratif Diş Hekimli uzmanıdır; Cardiff, Wales Birleşik Krallık�ta muayenehane hekimliği yapmaktadır. Hassas Bağlantılı Ataşmanlar, ileri restoratif diş hekimliği ve implantoloji alanında dersler vermektedir.

 

Kohn Gidden FBIST Cardiff Diş Hekimliği Fakültesinde diş teknisyenliği yapmıştır. Aynı zamanda Wales�de sabit protezlerde uzmanlaşmış bir diş laboratuarının da yöneticiliğini yapmıştır.

ISBN9786058856356
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Gareth Jenkins
Çeviri EditörüProf.Dr. Bülent Şermet Yrd.Doç.Dr. Bilge Gökçen-Röhlig

Yorum Yaz

Hassas Bağlantılar Başarılı Restoratif Tedaviye

Hassas Bağlantılar Başarılı Restoratif Tedaviye

Yorum Yaz