Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Diş Hekimliği Kitapları

Dental İmplantolojide Karar Verme Süreci Cerrahi ve Restoratif Yaklaşımlar Atlası Daha büyük görüntüle

Dental İmplantolojide Karar Verme Süreci Cerrahi ve Restoratif Yaklaşımlar Atlası

9786057578877

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

875,00 TL


KDV Hariç: 875,00 TL

Diş hekimliğinde eksik dişlerin rehabilitasyonunda implant uy-gulamaları oldukça geniş bir yer almaktadır. Dijital implant uy-gulamaları, tedavi yaklaşımı ve uygulama sırasında oluşabilecek komplikasyon oranını en aza indirgemekte ve tedavi başarısını arttırmaktadır. Ancak dental implant tedavilerinde başarı hepimi-zin çok iyi bildiği gibi karar verme süreci ile başlamaktadır. Kanıta dayalı bilgilere dayalı biyolojik ve bilimsel temeller doğrultusunda yapılan kapsamlı tedaviler hem hekim hem de hasta tarafından ka-bul edilebilir olmaktadır.

Günümüzde İmplant tedavisine yönelik oldukça fazla sayıda seminer ve kurslar düzenlenmektedir. Genellikle bu eğitimlerde, implant uygulamalarının mekanik yönünden bahsedilmektedir. Ancak kanıta dayalı bilgiler ve biyolojik prensiplerden çok fazla söz edilmemektedir.

Bu kitapta, implantoloji alanında söz sahibi, yetenekli ve dene-yimli araştırmacılar tarafından, implant hastalarına, cerrahi ve restoratif tedavi uygulayan hekimlerimize kanıta dayalı yaklaşımlarla çeşitli vakalar sunulmuştur. Vakaların tedavi süreçleri kapsamlı şekilde anlatılmıştır. Tedavinin cerrahi ve restoratif aşamaları ba-samak basamak gösterilmiştir. Restoratif tedavi aşamalarının anla-tılmasında bizlere yardımcı olan, konunun daha iyi anlaşılabilmesi için değerli bilgilerini bizimle paylaşan Doç. Dr. Merve Bankoğlu Güngör’e ve Uzm. Dt. Onur Etöz ‘e katkılarından dolayı çok teşek-kür ederiz.

Dental İmplantolojide Karar Verme Süreci ; Cerrahi ve Restora-tif Yaklaşımlar Atlası; hastasını bilimsel bilgilere dayanarak tedavi etmek isteyen hekimler için oldukça kapsamlı ve yol gösterici bir rehber olacaktır.

ISBN9786057578877
Basım Yılı2020
Basım Sayısı410
Çeviri EditörüDeniz Özbay Çetiner

Yorum Yaz

Dental İmplantolojide Karar Verme Süreci Cerrahi ve Restoratif Yaklaşımlar Atlası

Dental İmplantolojide Karar Verme Süreci Cerrahi ve Restoratif Yaklaşımlar Atlası

Yorum Yaz