Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Diş Hekimliği Kitapları

Dental Seramiklerde Renk Daha büyük görüntüle

Dental Seramiklerde Renk

9789756250280

Vestiyer Yayın Grubu

495,00 TL

396,00 TL

-20%


KDV Hariç: 396,00 TL

Diş laboratuvarında seramik materyallerden restorasyonlar üretiyorsunuz. Bu materyallere doğal dişlerle uyum sağlayacak şekilde renklendiriciler ekliyorsunuz. Bunu sistematik ve etkili şekilde yapmak için dikkat edilmesi gerekenler, renk düzeltmelerinin tüm ayrıntıları bu kitapta toplandı.

PTC Serisi Dokuzuncu Kitap
Dental Seramiklerde Renk

Munsell Renk Sistemi’nden sekonder ve tamamlayıcı renklere

Renklendirme yaparken araçlarınızdan biri renk teorisi hakkında bilgi sahibi olmaktır.

Diş laboratuvarında seramik materyallerden restorasyonlar üretiyorsunuz. Bu materyallere doğal dişlerle uyum sağlayacak şekilde renklendiriciler ekliyorsunuz. Bunu sistematik ve etkili şekilde yapmak için dikkat edilmesi gerekenler, renk düzeltmelerinin tüm ayrıntıları bu kitapta toplandı

İkinci bölüm: Boyama ve Karakterizasyon

Kısa sürede karakterizasyon için kuron ve köprülerin farklı bölgelerinin nasıl seçileceğini ve dişlerin genel görünümünü etkilemeksizin karakterizasyonun ne kadar yoğunlaştırılacağını, anterior ve posterior köprülerde boyamayı 2. bölümde adım adım adım adım öğreneceksiniz.

ISBN9789756250280
Basım Yılı2017
Yazar(lar)John C. Ness, CDT
Çeviri EditörüProf. Dr. Hanefi Kurt

Yorum Yaz

Dental Seramiklerde Renk

Dental Seramiklerde Renk

Yorum Yaz