Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Dermatoloji   

Dermoskopi Atlası Daha büyük görüntüle

Dermoskopi Atlası

9786059615464

Dünya Tıp Kitabevi

Tükendi

900,00 TL


KDV Hariç: 900,00 TL

Kitap Hakkında

Başarılı bir ilk baskıya dayanarak, bu gözden geçirilmiş ve genişletilmiş yeni Dermoskopi Atlası, deri lezyonlarını saptamak ve tanı koymak için dermoskopinin nasıl kullanılacağını ve malign deri tümörlerine özel bir vurgu yapan bir sanat eseridir. Bu kitap, dermoskopik resimlerle birlikte kapsamlı bir klinik korelasyona, tekniklerini iyileştirme konusunda yılların deneyimine sahip, uluslar arası alanda tanınan uzmanların resim koleksiyonlarından elde edilen kapsamlı görüntüler ve okuyucuların dermoskopik görüntülerde tanımaları gereken anahtar yapıları ve paternleri belirlemede yardımcı olacak kapsamlı şematik çizimlere sahiptir, bu nedenle okuyucular çıplak gözle görülen klinik morfolojiyi, karşılık gelen dermoskopik morfoloji ile karşılaştırarak dermoskopinin ek faydalarından yararlanabilirler.

Bu ikinci baskı, polarize ve non-polarize dermoskopi arasında gözlenen farklar; yeni tanınan yapı ve paternler; patern analizi için yenilenmiş ve revize edilmiş öneriler; saç ve tırnak dermoskopisi; ve dermoskopinin genel klinik uygulamaya nasıl entegre edileceği gibi yeni bilgileri de içermektedir. Ayrıca bu kitap, dermoskopik olarak eşdeğer, yanlış negatif ve yanlış pozitif lezyonları içerir; deri kanserlerinin haricindeki lezyonların dermoskopisi için başka endikasyonları değerlendirir; ve deri lezyonları tanısı için kullanılan kriter ve algoritmaların ortak kontrol listelerini de ayrıntılandırır.

Dermatolog olsun olmasın, deri lezyonlarını değerlendiren hiçbir uygulayıcı bu önemli yeni baskı kitap olmadan lezyonları değerlendirmemelidir.

ISBN9786059615464
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı396
Yazar(lar)Ashfaq A. Marghoob, Josep Malvehy, Ralph P. Braun
Çeviri EditörüProf. Dr. Ercan ARCA

Yorum Yaz

Dermoskopi Atlası

Dermoskopi Atlası

Yorum Yaz