Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Dermatoloji   

Dermatolojik Tanılarda Washington Kılavuzu Daha büyük görüntüle

Dermatolojik Tanılarda Washington Kılavuzu

9786059615167

Dünya Tıp Kitabevi

750,00 TL


KDV Hariç: 750,00 TL

Dermatolojik tanıda nüanslara, Washington Kılavuzu ile hakim olun!

Washington Kılavuzu® ailesi kaynakları tüm deneyim seviyelerindeki hekimler için gerekli bilgileri merkez alan klinik olarak faydalı, kullanıcı dostu ve odaklanmış olduğu için evrensel olarak saygındır. Dermatolojik Tanılarda Washington Kılavuzu® tüm deri hastalıkları spektrumlarında etkin bir değerlendirme yapmanızı sağlayarak bu geleneği sürdürür, böylece onları uygun şekilde yönetmenizi sağlar.

  • İnflamatuvar durumlar, enfeksiyonlar ve enfestasyonlar, reaktif hastalıklar, ilaç erupsiyonları, pigmentasyon bozuklukları, benign ve malign lezyonlar, saç ve tırnak hastalıklarından sistemik hastalıkların deri bulgularına değişen deri
    hastalıklarına uygun tanı koyun.
  • Biyopsiler, elektrocerrahi, kriyoterapi, fotodinamik tedavi, Mohs mikrografik cerrahisi, lazer cerrahisi ve yara iyileşmesi dahil dermatolojik cerrahi tekniklerini öğrenin.
  • Bu önemli konularda yeterli ve ayrı bölümlerle pediatrik ve geriatrik hastalıkları etkin olarak değerlendirin.
  • Öz ve hızlı kaynaklar formatı ile istediğiniz bilgilere hızlıca ulaşın.
  • Pediatrik ayırıcı tanılar da dahil primer lezyon, morfolojik gruplar ve anatomik bölgeye göre ayırıcı tanıları yönlendiren ekler ile klinik zorluklara her açıdan yaklaşın.
ISBN9786059615167
Basım Yılı2018
Sayfa Sayısı308
Yazar(lar)M. Laurin Council, David M. Sheinbein, Lynn A. Cornelius
Çeviri EditörüDoç. Dr. Müzeyyen Gönül ,Doç. Dr. Seray Külcü Çakmak

Yorum Yaz

Dermatolojik Tanılarda Washington Kılavuzu

Dermatolojik Tanılarda Washington Kılavuzu

Yorum Yaz