Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Dermatoloji   

Dermoskopi Daha büyük görüntüle

Dermoskopi

9786059528627

İstanbul Tıp Kitabevleri

Tükendi

Yıllar boyunca öğrendik ki; yeni veya değişen, bazen bir veya daha fazla “ABCDE”lere sahip bir deri lezyonu, hastanın hızla aile hekimi/dermatoloğuna başvurmasını gerektirir. Tedavi edilebilen erken melanomların tanı ve tedavisinde, diğer hekimlerden daha çok dermatologların sorumluluğu söz konusudur. Bu nedenle uzman dermatoloğa yakışan, her tür ve her bölgede ortaya çıkan melanomun doğru tanınmasını sağlayacak tüm güncel tanısal araçlara hakim olmaktır.

En iyi dermatolojik teşhis uzmanlarının malign melanomun klinik, histolojik, dermoskopik/dermatoskopik ve klinik yönetimi hakkında en güncel bilgiye sahip olmaları gerekmektedir. Tıpkı klinik dermatoloğun; histopatolojiyi bilmesi gerekmesi gibi en iyi dermoskopistin de klinik ve dermatopatolojide ‘’uzman’’ olması gerekmektedir. Aynı zamanda dermoskopist, yeni kelimeler, tanımlamalar ve yöntemlerle dolu dermoskopi dilinde usta olmalıdır. Ayrıca benzersiz ve kapsamlı sözlük (dahil edilmiştir) hem dermoskopik teknik hem de terminolojiyle ilgili öğrenmede kolaylık sağlamaktadır.

ISBN9786059528627
Basım Yılı2018
Sayfa Sayısı548 Sayfa renkli basım
Yazar(lar)Robert H. Johr
Çeviri EditörüGürel, Erdemir, Aksu, Erfan

Yorum Yaz

Dermoskopi

Dermoskopi

Yorum Yaz