Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Dahiliye

ABC Serisi Geriatrik Hastalıklar Daha büyük görüntüle

ABC Serisi Geriatrik Hastalıklar

9789757175940

Atlas Tıp Kitabevi

75,00 TL

60,00 TL

-20%


KDV Hariç: 60,00 TL

Toplumsal istatistikler, klinisyenlerin şu an için ne gibi bir bilgiye sahip olduklarını ve yaşlıları değerlendirmek için de ne kadar zaman harcadıklarını ortaya koymaktadır. Bu yeni ABC kitabı, yaşlı hastaları çeşitli durumlarda tedavi etmek için yeni ve artan sorunlara yönelik bir başlangıç bilgisi sağlamaya çalışmaktadır.

ABC Serisi Geriatrik Hastalıklar uygulamadaki geriatrik hastalıklara bir göz gezdirmektedir. Bölümler uzmanları tarafından yazılmıştır ve BKdaki geriatri tıbbı uygulamalarını baz alarak hazırlanmıştır.

Geriatrik Hastalıklar çok sayıda şekille desteklenmiştir, bilgi vericidir ve daha fazla bilgi için kaynağına ulaşmayı sağlayan linklerle desteklenmiştir. Kitap, hastaneler ve aile hekimleri, asistanlar, öğrenciler ve uzmanlar grubunu oluşturan diğer üyeler için önemli bir sağlık sorunu olan yaşlanmış topluluğun yaşamını yönetebilmek adına esaslı bir kılavuzdur.
 

 

ISBN9789757175940
Basım Yılı2011
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı80
Kitap Dilitürkçe
Yazar(lar)Dr Selçuk Çomoğlu Dr Arif Keleşoğlu

Yorum Yaz

ABC Serisi Geriatrik Hastalıklar

ABC Serisi Geriatrik Hastalıklar

Yorum Yaz