Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kardiyoloji   

Feigenbaum Ekokardiyografi Daha büyük görüntüle

Feigenbaum Ekokardiyografi

9789752778504

Güneş Tıp Kitabevi

2 900,00 TL


KDV Hariç: 2 900,00 TL

Feigenbaum Ekokardiyografi 

Bu dünyaca ünlü referans kitabın birinci baskısı1972 'deyayınlanmıştır.

Sonraki her baskıda , Ekokardiyografi kitabı, yeni teknolojileri ve uygulamaları içerecek şekilde geliştirilmiştir.

Yeni gelişmeler, ekokardiyografinin hastaları giderek daha ayrıntılı ve sofistike bir şekilde değerlendirmedeki rolünü arttırmıştır.

Bu değişikliklere ayak uydurmak için, metin 2.000'den fazla resimle 800'den fazla sayfaya ulaştıve basılı kitapta bu simgenin göründüğü ilişkili video kliplerin bulunduğu bire-kitaba erişimsağlandı.

Önceki baskılarda olduğu gibi, Feigenbaum’un EkokardiyografisininSekizinci Baskısı, ekokardiyografinin kanıtlanmış kullanımlarına odaklanmıştır.

Klinik ekokardiyografiile uğraşan veya bu uygulamayı öğrenen kişiler içinbir kaynak olması amaçlanmıştır.

Birinci baskıda olduğu gibi, bu son baskı da hasta yönetiminde ekokardiyografinin önemli rolünü göstererek klinisyenler için değerli bir kaynak görevi görecektir.

Özellikleri:

  • Daha yeni yöntemlerin eski yaklaşımları nasıl destekleyip geliştirdiğini ve diğer görüntüleme yöntemlerinin klinik karar verme için ekokardiyografiye nasıl tamamlayıcı ve katkı olabileceği vurgulanmıştır.
  • Mümkün olduğu ölçüde,yalnızca araştırma konusu tekniklerden veya metodolojilerden kaçınılmış ve bunun yerine yaygın olarak bulunan klinik olarak ilgili uygulamalara odaklanılmıştır.
  •   Ekokardiyogramın ne zaman ve ne sıklıkla yapılması gerektiği dahil olmak üzere kullanım hakkında kanıta dayalı rehberlik sağlar.
  • Mümkün olduğunda, ekokardiyografinin kullanımı için ilgili Uygun Kullanım Kriterleri için bir tablo eklendi.
  • Klinik kılavuzlar, uzman görüşleri dahil olmak üzere tıp literatürüne neredeyse evrensel ve anında erişimi kabul ederek,tıp literatürüne yapılan atıflar en aza indirilmiş ve okuyucunun kolayca erişebileceği veri tabloları sınıflandırılmıştır.
  • Kalıcı ve bu baskının kullanım ömrü boyunca geçerli olacak bilgiler sağlanmaya çalışılmıştır.
  • İlk ve sonraki tüm baskılarda olduğu gibi,ekokardiyografik tanıya yalnızca görüntüleyicinin bakış açısıyla değil, klinisyenin bakış açısından yaklaşılmaya çalışılmıştır.

 Yazarlar bilgileri klinik bağlamda sunarak ekokardiyografi sanatını ve bilimini ele almanın en faydalı yol olduğuna inanmıştır.

 Bunun nedeni,aynı zamanda klinisyen ve danışman olarak ekokardiyografinin neredeyse tüm kardiyovasküler hastalık türlerinin tanısal değerlendirmesine entegre edilmesi gereken önemli bir araç olduğu kavramına bağlı kalmalarıdır.

ISBN9789752778504
Basım Yılı2021
Basım Sayısı8
Sayfa Sayısı790
Yazar(lar)William F. Armstrong, Thomas Ryan
Çeviri EditörüProf. Dr. Çetin Erol
Ebat "cm"19,5 x 27,5 cm

Yorum Yaz

Feigenbaum Ekokardiyografi

Feigenbaum Ekokardiyografi

Yorum Yaz