Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları   

Nelson Pediatrik Semptoma Dayalı Tanı Daha büyük görüntüle

Nelson Pediatrik Semptoma Dayalı Tanı

9786057578143

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

1 380,00 TL


KDV Hariç: 1 380,00 TL

Nelson Pediatrik Semptoma Dayalı Tanı, çocuklarda ve adölesanlarda hastalık ve bozuklukların ayırıcı tanısında benzersiz, adım adın, semptom temelli bir yaklaşım kullanır. Dünyanın en çok satan pediatrik referansı, Nelson Pediatrik ders kitabı, 20. Baskı ile uygun bir şekilde bağlantılı olarak genel uygulamada göreceğiniz olası semptomlara ve nadir görülen rahatsızlıklara odaklanır. Öksürük, ateş, baş ağrısı, yürüyüş bozuklukları ve daha birçokları gibi yaygın semptomlarla karşılaştığınızda tam olarak nelere dikkat edilmesi gerektiği ve nasıl ilerleyeceğiniz konusunda net bir rehber bulacaksınız.

 

Doğru bir teşhis oluşturmanızı sağlayan pratik, semptom temelli bir yaklaşımı öne çıkarmaktadır.

 

Her bölümde aynı uygun, adım adım sunumu kullanır: öykü, fizik muayene, tanı (laboratuvar testleri dahil), görüntüleme ve tedavi.

 

Tanısal görüntüleme ve genetik testler, yeni tanı kılavuzları, hızlıca çözümlenmiş açıklanamayan olay (HÇAO), çocuklarda inme, davranış bozuklukları, senkop, tekrarlayan ateş sendromları ve çok daha fazlası için yeni yaklaşımları kapsar.

 

Ayırıcı tanıya yardımcı olmak içn tam renkli çizimler, algoritmalar, tablolar ve uyarı noktalarını içerir.

 

Pediatri, 20. Baskı Nelson Ders Kitabı için ideal bir el kitabı olarak hizmet etmektedir. Her iki referans kitaba sahip olduğunuzda tam olarak genel bilgilere ve kanıta dayalı tedavi ve yönetim içeriğine kolayca erişmenizi sağlar.

ISBN9786057578143
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı944
Yazar(lar)Robert M. Kliegman, Patricia S Lye, Brett J. Bordini, Heather Toth, Donald Basel
Çeviren(ler)Prof. Dr. Ateş Kara, Prof. Dr. Ayper Somer, Uzm. Dr. Ayşe Büyükcam
Ebat "cm"22*27,5 cilt kapak renkli kuşe

Yorum Yaz

Nelson Pediatrik Semptoma Dayalı Tanı

Nelson Pediatrik Semptoma Dayalı Tanı

Yorum Yaz