Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

ÇEVRE ve YER BİLİMLERİ

Spor ve Çevre Daha büyük görüntüle

Spor ve Çevre

9786054445196

Palme Yayınevi

Tükendi

Halk sağlığı açısından spor hareket bilinci anlamına gelmektedir. Hareket bilinci kazanmış bir kişinin temel amacı durağan yaşama kaymasını engelleyecek sistemli ve sürekli, kendisiyle ve başkasıyla yarışma amacı taşımayan bir bedensel hareketlilik içerisinde olması anlamına gelmektedir.

 

Beden eğitimi uygulamaları kişilerin hemen her koşulda zaman ayırmaları gereken uygulamalar için kullanılmaktadır. Daha doğrusu hareketli yaşama bilincini tanımlamak üzere kullanılırlar. Kişiler durağan bir hayat sürmek yerine hareketli bir hayatı seçmek zorundadır. Bu seçim birçok yaşlılık sorununun ortadan kalkmasını, kişi sağlığının daha üst düzeye çıkmasını sağlar. Hareketli bir yaşam sürebilmek için her türlü olanak zorlanmalıdır.

ISBN9786054445196
Yazar(lar)Çağatay Güler

Yorum Yaz

Spor ve Çevre

Spor ve Çevre

Yorum Yaz