Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Beslenme ve Diyet Kitapları

Krause Besin Ve Beslenme Bakım Süreci Daha büyük görüntüle

Krause Besin Ve Beslenme Bakım Süreci

9786057578020

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

1 650,00 TL


KDV Hariç: 1 650,00 TL

ÖNSÖZ

On dört baskısı boyunca bu klasik metin, sürekli dinamik beslenme alanına yanıt olarak değişmeye devam etmiştir. Ve en kapsamlı beslenme ders kitabı olmayı sürdürdüğü için, öğrencilerin stajlarında ve meslek yaşamlarında başvurdukları bir kaynaktır.

 

OKUYUCU

Bilimsel ve klinik bilgi, disiplinler arası bir ortamda diyetetik, hemşirelik ve diğer ilgili sağlık branşlarındaki öğrencilere yararlı bir biçimde sunulmaktadır. Tıp, diş hekimliği, çocuk gelişimi, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, sağlık eğitimi ve yaşam tarzı danışmanlığı gibi diğer disiplinler için de referans niteliğindedir. Besin ögesi ve değerlendirme ekleri, tablolar, örnekler ve klinik bakış kutuları, öğrenciler ve uygulayıcılar için pratik uygulama süreçleri ve klinik araç-gereçler sağlar.

 

Bu ders kitabı, mezun olan öğrenciye değerli bir baş ucu kaynağı olarak klinik uygulamalara eşlik etmektedir. Popüler özellikler bu şekilde kalmaktadır: yaşam döngüsü içinde beslenme ile ilgili temel bilgilere sahip olunması, bir yerde klinik beslenme uygulamaları için protokoller, klinik yönetim algoritmaları, “bilinmesi gerekli olan” ayrıntılı bilgi veren “odaklanın” kutuları, örnek beslenme tanılarına klinik senaryolar, yararlı web siteleri ve hasta eğitimi için kapsamlı ekler. Tüm materyaller, yazarların, uzmanların kendi alanlarındaki katkılarıyla mevcut kanıtlara dayalı uygulamayı yansıtmaktadır. Bu kitap, öğrenciler, stajyerler, eğitimciler ve klinisyenler için diyetetik alanındaki ilk seçenektir.

ISBN9786057578020
Basım Yılı2019
Basım Sayısı14
Sayfa Sayısı1152
Yazar(lar)by L. Kathleen Mahan MS RD CDE (Author), Janice L Raymond MS RD CD (Author)
Çeviren(ler)Prof. Dr. Gamze Akbulut
Ebat "cm"22,5*27,5 cilt kapak renkli kuşe

Yorum Yaz

Krause Besin Ve Beslenme Bakım Süreci

Krause Besin Ve Beslenme Bakım Süreci

Yorum Yaz