Sipariş listesinde ürün yok
9786057578020
1 650,00 TL
ÖNSÖZ
On dört baskısı boyunca bu klasik metin, sürekli dinamik beslenme alanına yanıt olarak değişmeye devam etmiştir. Ve en kapsamlı beslenme ders kitabı olmayı sürdürdüğü için, öğrencilerin stajlarında ve meslek yaşamlarında başvurdukları bir kaynaktır.
OKUYUCU
Bilimsel ve klinik bilgi, disiplinler arası bir ortamda diyetetik, hemşirelik ve diğer ilgili sağlık branşlarındaki öğrencilere yararlı bir biçimde sunulmaktadır. Tıp, diş hekimliği, çocuk gelişimi, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, sağlık eğitimi ve yaşam tarzı danışmanlığı gibi diğer disiplinler için de referans niteliğindedir. Besin ögesi ve değerlendirme ekleri, tablolar, örnekler ve klinik bakış kutuları, öğrenciler ve uygulayıcılar için pratik uygulama süreçleri ve klinik araç-gereçler sağlar.
Bu ders kitabı, mezun olan öğrenciye değerli bir baş ucu kaynağı olarak klinik uygulamalara eşlik etmektedir. Popüler özellikler bu şekilde kalmaktadır: yaşam döngüsü içinde beslenme ile ilgili temel bilgilere sahip olunması, bir yerde klinik beslenme uygulamaları için protokoller, klinik yönetim algoritmaları, “bilinmesi gerekli olan” ayrıntılı bilgi veren “odaklanın” kutuları, örnek beslenme tanılarına klinik senaryolar, yararlı web siteleri ve hasta eğitimi için kapsamlı ekler. Tüm materyaller, yazarların, uzmanların kendi alanlarındaki katkılarıyla mevcut kanıtlara dayalı uygulamayı yansıtmaktadır. Bu kitap, öğrenciler, stajyerler, eğitimciler ve klinisyenler için diyetetik alanındaki ilk seçenektir.
ISBN | 9786057578020 |
Basım Yılı | 2019 |
Basım Sayısı | 14 |
Sayfa Sayısı | 1152 |
Yazar(lar) | by L. Kathleen Mahan MS RD CDE (Author), Janice L Raymond MS RD CD (Author) |
Çeviren(ler) | Prof. Dr. Gamze Akbulut |
Ebat "cm" | 22,5*27,5 cilt kapak renkli kuşe |