Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Beslenme ve Diyet Kitapları

Dijital Dünyada Organik Çocuklar Yetiştirmek Daha büyük görüntüle

Dijital Dünyada Organik Çocuklar Yetiştirmek

9786057578259

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

350,00 TL


KDV Hariç: 350,00 TL

"Çocuklar geleceğimizdir" anlayışı ile yola çıktık. Bu başucu kitabını geleceğin sağlıklı nesillerinin yetişmesine katkı sağlamak için yazdık dijital dünyada insan kalmak ve değerlerimizi korumak hepimiz için ne kadar zorsa, dijital dünyada organik çocuklar yetiştirmek de ebeveynler için en az o kadar zordur. Bedenimizin makineleşmeye ve ruhumuzun dijitalleşmeye başladığı günümüz dünyasında, dijital teknolojiler tüm benliğimizi örümcek ağıyla kuşatmış durumda. Buna bir dur demenin ve gelecek nesilleri kurtarmanın belki de son fırsatı. Zombileşmeye yaklaşan beynimiz yeniden yeşerecek. Organik kalpler ve ardından organik çocuklarla hayat bulacak. Kalp ve beyin birlikteliği kurulacak. 

 

Kitap organik çocuk sözü ile gerçekte her çocuğun doğası gereği zaten organikken, günümüzde  neden bunu vurgulama ihtiyacı duyduğumuza dikkat çekiyor. 

ISBN9786057578259
Basım Yılı2019
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı408
Editör(ler)Doç. Dr. Selim Günüç
Ebat "cm"16*24 Karton kapak renkli kuşe

Yorum Yaz

Dijital Dünyada Organik Çocuklar Yetiştirmek

Dijital Dünyada Organik Çocuklar Yetiştirmek

Yorum Yaz