Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Beslenme ve Diyet Kitapları

Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular 3 Daha büyük görüntüle

Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular 3

9789758322978

Hatiboğlu Yayınevi

210,00 TL

195,00 TL


KDV Hariç: 195,00 TL

Diyetisyenlik mesleği yıllar içinde günümüzdeki akademik çalışmalara ve mezuniyet derecelerine doğru ilerlemiştir. Sağlık bilimleri, tıp bilimi ve teknolojisindeki ilerlemeler bizi de bu hıza uymaya zorlamaktadır. Yeterli diyetisyenler ve yaratıcı personel olmak, beslenme ve diyetetik alanında uzmanlar olarak var olmamız, bu alanda kalabilmemiz için zorunludur. Günümüzde gazeteler, kitaplar, magazinler, TV, radyo ve Internetten değişik bilgiler öğrenilmektedir. Fakat böylesine geniş kaynaktan elde edilebilen bilgiler, bilgileri elde edebilme ve öğrenme yeteneğimizi de olumsuz etkilemektedir. Gıdalar ve beslenme alanında zıt sesler çıkmakta, tüketiciler ve diğer sağlık profesyonelleri olumsuz etkilenmekte, bizden yardım beklemektedir. Toplum karmaşanın alarm verdiği zaman ilk ağızdan yardım alamamanın çaresizliğini yaşamaktadır. Buna karşılık bizler diyetisyenler olarak danışanlarımızı ve hastalarımızı sıkı biçimde eğitmemiz, dengeli ve değişik diyetlerin önemini vurgulamamız gerekmektedir.

"Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-3” başlığı altındaki bu kitapta da diyetisyenler için gerekli ve güncel olan konular ele alınmıştır.

ISBN9789758322978
Basım Yılı2021
Basım Sayısı2
Sayfa Sayısı315
Editör(ler)Prof. Dr. Muhittin Tayfur

Yorum Yaz

Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular 3

Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular 3

Yorum Yaz