Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Beslenme ve Diyet Kitapları

Tıbbi Beslenme Tedavisinde Güncel Uygulamalar-5 Psikiyatrik Ve Mental Hastalıklarda Tıbbi Beslenme Tedavisi Daha büyük görüntüle

Hastalıklarda Beslenme Tedavisi

9789758322572

Hatiboğlu Yayınevi

700,00 TL

685,00 TL


KDV Hariç: 685,00 TL

HASTALIKLARDA BESLENME TEDAVISI KİTABI

"Hastalıklarda Beslenme Tedavisi" dersi ülkemizdeki bütün Beslenme & Diyetetik bölümlerinde okutulan en temel dersimizdir. Bu konuda, bilimsel gelişmeleri de içeren güncel ve geniş kapsamlı bir kitap bulunmadığı için, 2013 yılında bu önemli boşluğu doldurmak amacıyla, gerek yardımcı ders kitabı olarak, gerekse tıp camiasının yararlanabileceği bir başucu kitabı olarak planladığım ve çeşitli uzmanlık alanlarında başarılı olan meslektaşlarımın, değerli bilgi ve zamanlarını esirgemeden verdikleri destekten de cesaret alarak hazırladığım ve düzenlenmesine katkıda bulunduğum bu kitabın kısa sürede pek çok evdeki ve işyerindeki raflarda yerini aldığını bilmek, bana ve kitabın çok değerli yazarlarına büyük mutluluk kaynağı olmuştur. Aradan geçen 6 yıllık bu süreçte bu kitabın binlerce öğrenciye ulaşmasından dolayı çok mutluyuz. Öğrencilerimizden ve okurlarımızdan gelen bu olumlu geri bildirimlerden hareketle, 6. yılında 5. baskının yapılmasına katkı sağlayan siz değerli meslektaşlarımıza, öğrencilerimize ve okurlarımıza içtenlikle teşekkürlerimizi sunar, bu yeni baskıda, kitabın içeriğindeki pek çok konunun yazarları tarafından yeniden gözden geçirilerek, beslenme ve tıp dünyasındaki güvenilir, bilimsel en yeni bilgileri, araştırma ve uygulamaları sunduğumuzu belirtmek isterim. Bilimsellikten ödün vermeden kitabın bütün yazarlarıyla birlikte büyük özveriyle hazırladığımız kitabın bu güncellenmiş 5. baskısının da aynı ilgiyi göreceğinden ve yine binlerce öğrenci ve okura ulaşacağından emin olduğumuzu da belirtmek isterim. Tüm geliri, değerli yazar meslektaşlarımın da oluruyla, BESVAK'a (Prof. Dr. Ayşe BAYSAL Beslenme Eğitimi ve Araştırma Vakfı) bağışlanan bu kitaba, verilen özverili çabanın boşa gitmeyeceğini biliyor ve Beslenme & Diyetetik ve Tıp camiasına yararlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Saygılarımla,

Editör ve Yazar Prof. Dr. M. Emel ALPHAN

ISBN9789758322572
Basım Yılı2019
Basım SayısıGüncellenmiş 5. Baskı
Sayfa Sayısı1187
Yazar(lar)Prof. Dr. M. Emel Tüfekçi Alphan

Yorum Yaz

Hastalıklarda Beslenme Tedavisi

Hastalıklarda Beslenme Tedavisi

Yorum Yaz