Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Beslenme ve Diyet Kitapları

Tuz, Yağ, Asit, Isı İyi Yemek Pişirmenin İncelikleri Daha büyük görüntüle

Tuz, Yağ, Asit, Isı İyi Yemek Pişirmenin İncelikleri

9786057950062

The Kitap

375,00 TL

300,00 TL

-20%


KDV Hariç: 300,00 TL

New York Times çok satanlar listesine giren, Amazon “Yemek”

Kategorisinde uzun zamandır birinci sırada yer alan, James Beard Vakfı 2018 genel yemek kitabı ödülü kazanmış ve şimdi Netflix’te belgeselolarak da yer alan kitabımız Türkçe versiyonu ile yayında.

“Michael Pollan, ne yememiz gerektiğine dair o geniş ve karmaşık konuyu yalnızca yedi kelimeyle özetlediğinde herkes çok etkilenmişti: ‘Yemek yiyin, fazla yemeyin, çoğunlukla sebze yiyin.’ Samin Nosrat da nasıl yemek pişirmemiz gerektiği gibi geniş ve karmaşık bir konuyu dört kelimeyle özetlemeyi başardı: ‘Tuz, yağ, asit, ısı.’ Herkes çok etkilenecek.”

- Yotam Ottolenghi, Jerusalem adlı New York Times çok satan kitabının yazarı

“Tuz, Yağ, Asit, Isı daha iyi bir aşçı olmak isteyen herkesin okuması gereken bir kitap.

Samin Nosrat, Wendy MacNaughton’un eğlenceli çizimleriyle yemek pişirmenin temellerini öğretiyor ve yemeği lezzetli yapan dört unsuru inceliyor.”

- April Bloomfield, James Beard Ödülü sahibi şef ve A girl and Her Pig adlı kitabın yazarı

ISBN9786057950062
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı464
Yazar(lar)Samin Nosrat

Yorum Yaz

Tuz, Yağ, Asit, Isı İyi Yemek Pişirmenin İncelikleri

Tuz, Yağ, Asit, Isı İyi Yemek Pişirmenin İncelikleri

Yorum Yaz

Benzer Kitaplar