Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Sağlıklı Yaşıyoruz

Alerji Dostu Tarifler Daha büyük görüntüle

Alerji Dostu Tarifler

9786058120419

Felibus Kitap

400,00 TL

360,00 TL

-10%


KDV Hariç: 360,00 TL

Alerjik çocukların yetenekli annelerinden alerji dostu 175 tarif!
 
Alerji ile Yaşam Derneği’nin girişimi doğrultusunda, “Alerjik Çocuklarımıza Sağlıklı Yemekler Yapalım” çağrısıyla bir araya gelen anneler, sütsüz, yumurtasız, glütensiz; genel alerjen ve rafine şeker içermeyen, doğal, katkısız ama lezzetli yiyecekler hazırlamanın mümkün olduğunu herkese gösteriyor. Bu tarifler, çocukları yeni teşhis alan anne babalara büyük bir ilham kaynağı olacak!
 
“Bu kitabın, yemek istediklerinden besin alerjisi nedeniyle mahrum kalan tüm çocuklarımızın sağlık ve mutluluğuna katkıda bulunmasını diliyorum.”
Prof. Dr. Nermin Güler, Çocuk Alerji ve Astım Akademisi (ÇAAAD) Başkanı
 
“Anneler arasındaki örnek bir dayanışmanın eseri olan bu kitap, imkânsız gibi görünen birçok tarifin mümkün olabileceğini, medikal diyete rağmen çocuklarımızın da sağlıklı ve dengeli beslenebileceğini gösteriyor.”
Özlem Ceylan, Alerji ile Yaşam Derneği Başkanı

ISBN9786058120419
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı224
Editör(ler)Begüm Berkman

Yorum Yaz

Alerji Dostu Tarifler

Alerji Dostu Tarifler

Yorum Yaz