Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

BEŞERİ/SOSYAL BİLİMLER

Muhasebe-2 Daha büyük görüntüle

Muhasebe-2

9789759465032

Yazarın Kendi Yayını

Tükendi

28,00 TL

22,40 TL

-20%


KDV Hariç: 22,40 TL

Bu Kitabın amacı; özellikle işletme, iktisat ve maliye vb. bilimleri üzerine öğrenim görenlere muhasebenin teorisi ve uygulamaları hakkında temel bilgiler vermektir.

 

Bu amacı gerçekleştirmek için Kitapta ilk önce muhasebenin tarihsel gelişimi, tanımı, türleri ve görevleri incelenmiş; sonra sıra ile muhasebede kullanılan ana terimler, muhasebe belgeleri, hesap, bilanço ve kayıt yöntemleri, ticari mal hareketlerini kaydetme yöntemi, defter tutma ve tutulacak defterler, katma değer vergisi ve muhasebeleştirilmesi, dönemsonu işlemleri, sağlama, bilanço ve gelir tablosunun düzenlenmesi, maliyet hesapları, hesapların kapatılması, defterdeki kayıt hataları ile bunların düzeltilme yolları ele alınmış ve incelenmiştir. Ayrıca ekler bsölümünde çözümsüz örneklere yer verilmiştir.

ISBN9789759465032
Basım Yılı2014
Sayfa Sayısı329
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)YUSUF SÜRMEN

Yorum Yaz

Muhasebe-2

Muhasebe-2

Yorum Yaz