Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

BEŞERİ/SOSYAL BİLİMLER

Okul Yönetimi ve Önderlik Daha büyük görüntüle

Okul Yönetimi ve Önderlik

9786054649402

Akademisyen Kitabevi

250,00 TL

200,00 TL

-20%


KDV Hariç: 200,00 TL

Okul, eğtimin düzenlendiği ve gerçekleştirildiği yapay bir ortamdır. Diğer kamu hizmetleri gibi eğitim de, bir yönetim bilimi ve anlayışı ile sunulur. Yönetim olgusu, insan ve madde kaynaklarının bir amaç etrafında eş güdüldüğü bir süreç olarak elbette ki okul denilen örgüt ortamında uygulanır ve geliştirilir. 

Okul Yönetimi ve Önderlik kitabında yer alan bölümlerde sırasıyla; Örgütsel Davranış - Yönetim Kuramları - Yönetim Süreçleri - Yönetici ve Önder - Örgüt Kültürü - Yönetimde Sistem Yaklaşımı - Kişilerarası İletişim - Önderlik ve Örgütte Çatışma konularına yer verilmiştir. 

ISBN9786054649402
Basım Yılı2013
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı261
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Prof. Dr. ŞÜKRAN KILBAŞ

Yorum Yaz

Okul Yönetimi ve Önderlik

Okul Yönetimi ve Önderlik

Okul, eğtimin düzenlendiği ve gerçekleştirildiği yapay bir ortamdır. Diğer kamu hizmetleri gibi eğitim de, bir yönetim bilimi ve anlayışı ile sunulur.

Yorum Yaz