Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

BEŞERİ/SOSYAL BİLİMLER

Politika Kültür ve Kalkınma Daha büyük görüntüle

Politika Kültür ve Kalkınma

9786053970026

Adana Nobel Kitabevi

225,00 TL

180,00 TL

-20%


KDV Hariç: 180,00 TL

Prof.Dr.Enver Alper GÜVEL Modern dünyanın aktörleri olan ulus devletlerin en temel sorunu,” ekonomik büyüme ve kalkınma sorunu” dur.Sanayi Devrimi’nden ve Adam Smith’in “Ulusların zenginliği” adlı muhteşem eserinin yayınlanmasından günümüze uzanan 232 yıllık zaman dilimi boyunca,modern toplum ekonomik büyüme ve kalkınma amacı etrafında biçimlenmiştir.Büyüme adeta modern dünyanın “dini” haline gelmiştir. İnsanlığın en kıymetli zekaları,ekonomik büyüme ve kalkınmanın belirleyicileri üzerine kafa yormuşlardır.

ISBN9786053970026
Yazar(lar)alper güvel

Yorum Yaz

Politika Kültür ve Kalkınma

Politika Kültür ve Kalkınma

Prof.Dr.Enver Alper GÜVEL Modern dünyanın aktörleri olan ulus devletlerin en temel sorunu,” ekonomik büyüme ve kalkınma sorunu” dur.Sanayi Devrimi’nden ve Adam Smith’in “Ulusların zenginliği” adlı muhteşem eserinin yayınlanmasından günümüze uzanan 232 yıllık zaman dilimi boyunca,modern toplum ekonomik büyüme ve kalkınma amacı etrafında biçimlenmişti

Yorum Yaz