Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

BEŞERİ/SOSYAL BİLİMLER

Sivas Kadın Giyimi Daha büyük görüntüle

Sivas Kadın Giyimi

9786059143240

Hiperlink Yayınları

120,00 TL

96,00 TL

-20%


KDV Hariç: 96,00 TL

Denizli Buldan'da doğan Aylin ÖZCAN; 2003 yılında T.C. Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Giyim Endüstrisi ve Giyim Sanatları Eğitimi Bölümünde lisans öğrenimini, 2007 yılında T.C. Selçuk Üniversitesi Giyim Endüstrisi ve Giyim Sanatları Eğitimi Anabilim Dalı Giyim Sanatları Eğitiminde Yüksek Lisans ve 2014 yılında T.C. Ankara Üniversitesi El Sanatları Bilim Dalında Doktora öğrenimini tamamlamıştır. Özcan, T.C. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Tasarımı Bölümünde Öğretim Üyesi olarak çalışmakta olup, mesleki yaşamı boyunca tekstil tarihi, giyim, moda ve el sanatları ile ilgili uygulamalı ve teorik dersler vermiştir. Yazarın ayrıca ulusal ve uluslararası yayınları bulunmaktadır.

Sivas Kadın Giyimi adlı eserde Divriği, Asarcık, Şimkürek, Yıldız, Yeniköy, Beydili, Çınarlı, Banaz, Çakmak, Topulyurt, Yağlıdere, Yiğitler, Akören, Gümüşçevre, Karacahisar, Tödürge ve Yapak yörelerinden, Sivas Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi'nden kadın giyim ve aksesuar çeşitlerine yer verilmektedir. Kitabın, giyim kuşama ilişkin bir kaynak olması en büyük temennidir.

ISBN9786059143240
Basım Yılı2016
Sayfa Sayısı198
Yazar(lar)Sivas Kadın Giyimi

Yorum Yaz

Sivas Kadın Giyimi

Sivas Kadın Giyimi

Yorum Yaz