Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Psikoloji

PSİKOLOJİK DANIŞMA ve PSİKOTERAPİ KURAMLARI / Theories of Counseling and Psychotherapy Daha büyük görüntüle

PSİKOLOJİK DANIŞMA ve PSİKOTERAPİ KURAMLARI / Theories of Counseling and Psychotherapy

9786051332857

Nobel Akademik Yayıncılık

420,00 TL

357,00 TL

-15%


KDV Hariç: 357,00 TL

Psikolojik danışma ve psikoterapi kuramları konusunda yeni bir yaklaşım kullanılarak, on dört kuram (Psikanaliz, Neoanalitik Yaklaşımlar, Bireysel Psikoloji, Bireyi Merkeze Alan Terapi, Varoluşçu Terapi, Gestalt Terapi, Davranış Terapisi, Akılcı Duygusal Davranış Terapisi, Bilişsel Terapi, Gerçeklik Terapisi, Feminist Terapi, Aile Sistemleri Kuramı, Çözüme Odaklı Terapi ve Anlatımsal Terapi) tanıtılmaktadır. 
Yazar, akademik derinliğini sergilerken aynı zamanda sanki ders anlatır gibi okuyucuları ile yüz yüze buluşmayı da amaçlamaktadır. Kitabın giriş bölümünde, okuyucular kuram ve uygulama konusunda aydınlatılmakta; son bölümde de konu tekrar uygulayıcılar veya uygulayıcı olmayı amaçlayanlar bakımından ele alınarak basamak basamak işlenmektedir.

 

Kuramların tanıtıldığı her bir bölüm yeni bir danışanın tanıtımı ile başlamaktadır. Sonra da, kuramın temel varsayımları, kavramları, insanın gelişimi, sağlıklılık ve fonksiyonsuzluk konusundaki anlayışları ve kısaca başlıca teknikleri tanıtılmaktadır. Her bir yeni bilginin ardından, bu kavramın hemen nasıl uygulanabileceği de olgu yaklaşımı ile genel olarak sunulmaktadır. 

ISBN9786051332857
Basım YılıMart, 2018
Basım Sayısı2. Basıımdan Çeviri
Sayfa Sayısı696
Yazar(lar)Nancy L. MURDOCK, Pearson
Çeviren(ler)Füsun AKKOYUN, İrem ANLI, Zeynep KARATAŞ, Ahmet ŞİRİN, Galip YÜKSEL, Hikmet YAZICI, Ramazan ARI, Müge AKBAĞ, Sonay GÜÇRAY, Asude MALKOÇ, Aysel ESEN ÇOBAN
Editör(ler)Füsun AKKOYUN
Ebat "cm"17X24

Yorum Yaz

PSİKOLOJİK DANIŞMA ve PSİKOTERAPİ KURAMLARI / Theories of Counseling and Psychotherapy

PSİKOLOJİK DANIŞMA ve PSİKOTERAPİ KURAMLARI / Theories of Counseling and Psychotherapy

Yorum Yaz