Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

BEŞERİ/SOSYAL BİLİMLER

SAĞLIK PSİKOLOJİSİ - Health Psychology Daha büyük görüntüle

SAĞLIK PSİKOLOJİSİ - Health Psychology

9786053203346

Nobel Akademik Yayıncılık

420,00 TL

357,00 TL

-15%


KDV Hariç: 357,00 TL

Sağlık Psikolojisi kitabı; sağlık psikolojisi alanında güncel araştırma, kuram ve uygulamaları kapsamakta ve dünyanın pek çok ülkesinde ders kitabı olarak kullanılmaktadır. Beşinci basımının yapılmış olması da oldukça sık kullanılan bir kitap olduğunun göstergesidir. Bu kitap, beş kısım (sağlık psikolojisinin kapsamı, sağlık inançları, davranışlar ve davranış değiştirme, hasta olmak, hastalık yaşantısı ile eleştirel sağlık psikolojisi) ve 19 bölümden oluşmakta ve bir sağlık psikolojisi dersinde mutlaka üzerinde durulması gereken temel konuları içermektedir. 
Ülkemizde Türkçe olarak yazılmış çok az sayıda sağlık psikolojisi kitabı bulunmaktadır. Kitabın orijinal hâli (İngilizce) ülkemizde pek çok üniversitede okutulmaktadır. Kitabın tercümesi de Türkçe eğitim veren psikoloji bölümlerinin hem lisans hem de yüksek lisans sağlık psikolojisi dersleri için gerekli kaynak kitap ihtiyacını karşılayacak ve aynı zamanda tıp, hemşirelik ve sağlık alanında eğitim gören diğer öğrenciler için de vazgeçilmez olacaktır.

ISBN9786053203346
Basım Yılı2016
Basım Sayısı5. Baskıdan Çeviri
Sayfa Sayısı608 - RENKLİ - KUŞE
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Jane Odgen
Çeviren(ler)Arzu Araz , Cennet Yastıbaş , Derya Durusu Emek Savaş , Elçin Yorulmaz , Emek Savaş , Gülay Dirik , Gülendam Akgül , Mehtap Kartal , Nil Tekin , Nilgün Özçakar , Orçun Yorulmaz , Özer Öztekin
Editör(ler)Gülay Dirik

Yorum Yaz

SAĞLIK PSİKOLOJİSİ - Health Psychology

SAĞLIK PSİKOLOJİSİ - Health Psychology

Yorum Yaz

Benzer Kitaplar