Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

BEŞERİ/SOSYAL BİLİMLER

Zor Kadın Daha büyük görüntüle

Zor Kadın

9786059232104

Ephesus Yayınları

Tükendi

31,94 TL

25,55 TL

-20%


KDV Hariç: 25,55 TL

Şaşırtıcı bir kadınla karşı karşıyaydı. Oysa her şey kolay görünüyordu! Onu elde etmek ne kadar da zor olabilirdi ki? Maddi sıkıntılardan kurtulmak için kendisini onun kollarına bırakması yeterliydi. Kolay olması gerekirdi! Ama!.. Ama yanılmıştı! Hem de çok! Acımasız bir adam olması genç kızı hiç korkutmuyordu. Kötü bir şöhreti olması, onu hiç mi hiç rahatsız etmiyordu. Herkesi sindirip yakan ateşli gözlerine bakarak gülebiliyordu! Bunlardan daha da kötü bir özelliği vardı. Hiç alışık olmadığı kadar... zor bir kadındı!

Aşka ve aileye inanmayan, her istediği kadını kolayca elde edebilen bir adam için onunla karşılaşmak büyük bir talihsizlikti! Ve onu ancak evlilikle elde edebileceğini anlayınca, Yüreğindeki ateşe çaresizce teslim oldu... Hem de iki kere... Çevresinde sevilmeyen, kötü tanınmaktan rahatsız olmayan huysuz bir adamın yanında yer almaya hazır mısınız? Böyle bir adamı bile kolayca sevebilirsiniz dedirten, sürprizlerle dolu bir FMArsal romanı daha...
(Tanıtım Bültreninden)

ISBN9786059232104
Basım Yılı2015
Sayfa Sayısı621
Yazar(lar)Fatih Murat ARSAL

Yorum Yaz

Zor Kadın

Zor Kadın

Yorum Yaz