Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Psikoloji

KLİNİK PSİKOLOJİ - Bir Modern Sağlık Uzmanlık Alanı / Clinical Psychology A Modern Health Profession Daha büyük görüntüle

KLİNİK PSİKOLOJİ - Bir Modern Sağlık Uzmanlık Alanı / Clinical Psychology A Modern Health Profession

9786253971472

Nobel Akademik Yayıncılık

225,00 TL

191,25 TL

-15%


KDV Hariç: 191,25 TL

Ülkemizde ve dünyada klinik psikologların sayısı hızla artmaktadır ancak çalışma alanları, koşulları, yöntemleri ve terapi süreçleri hakkında toplu bir bakış sunan temel kaynaklar konusunda ciddi bir boşluk bulunmaktadır. 
Bu kitap; bu dersi veren öğretim üyeleri ve öğrencileri için temel bir kaynak olacak ve bu alandaki boşluğu dolduracaktır. Bu kitapta; klinik psikolojideki gelişmeler, kullanılan araçlar, objektif testler, projektif teknikler, etik ilkler ve bunların değerlendirilmesi, tedavi sonuçlarının detaylı bir şekilde incelenip terapide neyin işe yarayıp neyin yaramadığı hakkında bilgiler sunulmaktadır.
Bu kitabın amacı, sadece klinik psikoloji hakkındaki gerçekleri öğretmek değil; aynı zamanda öğrencilerin âdeta bir klinik psikolog gibi düşünmelerini teşvik etmek ve bilimin, deneyimin, ahlakî davranışların yanı sıra önsezilerin, profesyonel kimliğin nasıl işlediğiyle ilgili bütünleşmiş bir algı oluşturmalarına yardımcı olmaktır.

ISBN9786253971472
Basım Yılı2015
Basım SayısıGözden Geçirilmiş Yeni Basım
Sayfa SayısıXXVI + 470
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Wolfgang LINDEN , Paul L. HEWITT , Pearson
Çeviren(ler)Muzaffer ŞAHİN , Alper YAHYAGİL , Ceylin ÖZCAN , Murat ARTIRAN , Engin EKER , Selgün YÜCEİL , Alper Engeler , Petek AKMAN , Margörit Rita Krespi BOOTHBY , Selen AYAS , Utkan TİYEKLİ , Aslı SÖKMEN
Editör(ler)Muzaffer ŞAHİN

Yorum Yaz

KLİNİK PSİKOLOJİ - Bir Modern Sağlık Uzmanlık Alanı / Clinical Psychology A Modern Health Profession

KLİNİK PSİKOLOJİ - Bir Modern Sağlık Uzmanlık Alanı / Clinical Psychology A Modern Health Profession

Yorum Yaz