Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

BEŞERİ/SOSYAL BİLİMLER

ETİK VE TASAVVUF - Felsefî Diyaloglar Daha büyük görüntüle

ETİK VE TASAVVUF - Felsefî Diyaloglar

9786056511363

Tükendi

100,80 TL

80,64 TL

-20%


KDV Hariç: 80,64 TL

Etik ve tasavvuf, bugüne kadar yan yana getirmeye ya da birlikte düşünmeye alışık olmadığımız iki kavram. Prof. Dr. Kenan Gürsoy'la yapılan bu sohbetler, “Etik Şahsiyet” çerçevesinde bu iki kavramı bir arada düşünmeye başlamamızı sağlamakta, insanın kemâle doğru yürüyüşünün etik zeminde nasıl gerçekleşebileceğini göstermektedir. Burada tasavvufun başta insanın kendisi olmak üzere bir toplum, bir medeniyet ve bir insanlık tahayyülü ortaya koyarken de etik zemine dayandığına dikkat çekilmektedir.
Etik ve Tasavvuf; yalnızca felsefeye ve tasavvufa ilgi duyanları değil, kendini inşa etmek isteyen ve kemâle doğru yol alma gayreti duyan, insan olmanın sorumluluğunu ve değerini hisseden herkesi kendisine davet eden sohbetlerden oluşmaktadır.

ISBN9786056511363
Basım Yılı2015
Basım Sayısı2.
Sayfa Sayısı210
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Kenan Gürsoy

Yorum Yaz

ETİK VE TASAVVUF - Felsefî Diyaloglar

ETİK VE TASAVVUF - Felsefî Diyaloglar

Yorum Yaz