Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

BEŞERİ/SOSYAL BİLİMLER

Okulda Değerler Eğitimi Yöntemler-Etkinlikler-Kaynaklar Daha büyük görüntüle

OKULDA DEĞERLER EĞİTİMİ Yöntemler-Etkinlikler-Kaynaklar

9786051332413

Nobel Akademik Yayıncılık

182,00 TL

154,70 TL

-15%


KDV Hariç: 154,70 TL

Son yıllarda hızla yok olmaya doğru giden değerlerimizi korumak, çocuklarımıza daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için Millî Eğitim Bakanlığı yeni geliştirdiği öğretim programlarına,doğrudan değerlerimizle ilgili konuları da yerleştirmiştir. 
Millî Eğitim Bakanlığı 2010 yılından itibaren ilk ve orta dereceli okullarda derslerin yanında, değerler eğitimi çalışmalarının da yapılmasını istemektedir. Okulda değer eğitimi çalışması tüm okul personelinin görevidir. Bakanlığın değer eğitimi çalışmaları istemesi üzerine okulda, başta yönetici ve PDR uzmanları olmak üzere tüm öğretmenler bir arayışa geçtiler ve birçok başarılı çalışmalar yaptılar. Ancak “Değer eğitimiyle ilgili ne yapabiliriz?” arayışı ve kaynak ihtiyacı devam etmektedir. 
Bu kitap, eğitimcilerimizin değer eğitimi çalışmalarına yardımcı olmak üzere derlenmiş bir çalışmadır. Burada tavsiye edilen etkinlik ve yöntemler çeşitli kaynaklarda bulunabilir. Bu kitapta bunlar bir araya getirilmiş ve eğitimcilerimizin hizmetine sunulmuştur. Bu açıdan bu eserin bir anlamda el kitabı olma özelliği vardır.

ISBN9786051332413
Basım YılıKasım, 2018
Basım Sayısı5. Basım
Sayfa Sayısı270
Yazar(lar)Mehmet Zeki Aydın, Şebnem Akyol Gürler
Ebat "cm"16x23,5

Yorum Yaz

OKULDA DEĞERLER EĞİTİMİ Yöntemler-Etkinlikler-Kaynaklar

OKULDA DEĞERLER EĞİTİMİ Yöntemler-Etkinlikler-Kaynaklar

Yorum Yaz