Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Anatomi

Dorland's Gray's Anatomi Cep Sözlüğü/Atlası Daha büyük görüntüle

Dorland's Gray's Anatomi Cep Sözlüğü/Atlası

9789752772663

Güneş Tıp Kitabevi

Tükendi

Prof. Dr. Sezgin İLGİ

 Dorlands/Grays Anatomi Cep Atlası

İki büyük isim ve muhteşem bir taşınabilir anatomi kaynağı

Bu cep atlası, hareket halindeyken en iyi anatomi referansınız olacak. Dorlands Illustrated Medical Dictionaryden aldığı mükemmel tanımlar ile Grays Anatomy for Studentsm olağanüstü çizimlerini, titizlik ve görsel berraklığın eşsiz sunumu için birleştirmiştir.

  • Sistemlerden çok vücut bölgelerine göre yapılan organizasyon günümüz anatomi eğitiminin yaklaşımına paralellik göstermektedir.

  • Grays Anatomy for Students, Standring: Grays Anatomy, 39. edt. ve Sobotta: Atlas of Human Anatomy 14. edt elde edilen nefis, tamamı renkli çizimler yapıları görülebilir, hatırlanabilir ve tanımlanabilir hale getirmiştir.

  • Terimler ve tanımlar için herkes tarafından tercih edilen ve güncelliğini koruyan Terminologia Anatomica temel alınmıştır.

  • Dorlands Illustrated Medical Dictionaryden alınan tanımlar, her bölümde titizliği ve berraklığı açığa çıkarmıştır.

  • Cep formatında yapılması ise taşıma ve kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Sonuç, laboratuar diseksiyonlarında, her an her yerde hızla yardım alınabilecek, anatomik yapı ve tanımların ideal bir kılavuzudur.

ISBN9789752772663
Basım Yılı2010
Sayfa Sayısı570
Yazar(lar)Richard L. Drake
Çeviri EditörüProf. Dr. Sezgin İLGİ
Ebat "cm"13,5 x 19,5 cm.

Yorum Yaz

Dorland's Gray's Anatomi Cep Sözlüğü/Atlası

Dorland's Gray's Anatomi Cep Sözlüğü/Atlası

Yorum Yaz