Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Anatomi

Fonksiyonel Anatomi Baş Boyun ve İç Organlar Daha büyük görüntüle

Fonksiyonel Anatomi Baş Boyun ve İç Organlar

9789757064145

ODTÜ Yayıncılık

209,00 TL

167,20 TL

-20%


KDV Hariç: 167,20 TL

Fonksiyonel Anatomi Baş Boyun ve İç Organlar kitabı Hacettepe Anatomi Anabilim Dalı’nda daha önce yayınladığımız “Fonksiyonel anatomi, Ekstremiteler ve Sırt Bölgesi ile Fonksiyonel Nöroanatomi” kitaplarını tamamlayıcı niteliktedir. Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık Fakültesi ve Sağlık Bilimleri ile ilgili yüksekokullara Anatomi derslerinde yararlanacakları kaynak bir eser olarak hazırlanmıştır. Ayrıca klinik tıp bilimlerine hazırlık olmak üzere kısa açıklamalar yapılmıştır.

Anabilim Dalımız öğrencilere en son bilgileri vermek ve faydalı olabilmek için eğitim programlarının sürekli değişikliklerin izlemektedir. Bu yenilikler ve Hacettepe’de yıllardır verilen dersler, edinilen tecrübeler kitabımıza ışık tutmuştur.

Kitabın hatasız çıkması için yazarlar, asistanlar ve editör yardımcıları bütün gayret ve özverilerini göstermişlerdir. “Kusursuz kul olmaz” deyimini unutmayarak ilerideki baskılarımızda eleştiri ve önerileriniz göz önüne alacağız. Öğrencilere ve tıbbın diğer dallarında esas bilgilerini hatırlamaya ilgi duyan kişilere yardımcı olabileceğimizi ümit ediyorum.

Prof. Dr. Bedia Sancak

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Anatomi Anabilim Dalı Başkanı

ISBN9789757064145
Basım Yılı2016
Basım Sayısı10.basım
Sayfa Sayısı352
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Prof. Dr. Bedia Sancak, Prof. Dr. Meserret Cumhur

Yorum Yaz

Fonksiyonel Anatomi Baş Boyun ve İç Organlar

Fonksiyonel Anatomi Baş Boyun ve İç Organlar

Yorum Yaz

Benzer Kitaplar