Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Aile Hekimliği   

Sağlıklı Yaş Almanın Yeni Kuralları Daha büyük görüntüle

Sağlıklı Yaş Almanın Yeni Kuralları

9786057108326

Celsus Kitabevi

225,00 TL


KDV Hariç: 225,00 TL

“Dr. Frank bir eserini daha sahneledi. Sağlık ile ilgili aşırı karmaşık dijital dünyada, o her zaman doğruyu söylüyor ve her zaman en son teknolojiyi kullanıyor. Bu kitapta yaşlanmaya dair nüansları net bir şekilde ele alıyor ve ben her kelimesine güveniyorum.”

Bobbi Brown

 

“Sağlıklı ve uzun ömürlü olmak için kapıyı açan son derece değerli bilgiler.”

Dr. David Perlmutter

 

“Yaş aldıkça hastalığa ve hareketlerin kısıtlanmasına doğru eğilim kaçınılmazdır. İyi Yaş Almanın Kuralları, uzun ömürlülük üzerine onlarca yıllık araştırmayı biz yaşlandıkça dayanıklılığımızı ve canlılığımızı korumak için bir plan halinde bütünleştiren bilime dayalı, basit, pratik bir kılavuz niteliğindedir. 20'den 120'ye herkesin okuması gereken bir kitap.”

Mark Hyman

 

“Dr. Lipman'ın daha uzun, daha sağlıklı ve daha güçlü bir yaşam  felsefesi, yaşam kalitem üzerinde inanılmaz bir etki yarattı. Bu kitap sağlığımızı optimize etmek için basit ve kullanışlı bir yol önerisinde bulunuyor ve bize yaşın aslında sadece bir sayı olduğunu öğretiyor.”

Seamus Mullen

ISBN9786057108326
Basım Yılı2022
Sayfa Sayısı224
Yazar(lar)Frank Lipman , Danielle Claro

Yorum Yaz

Sağlıklı Yaş Almanın Yeni Kuralları

Sağlıklı Yaş Almanın Yeni Kuralları

Yorum Yaz