Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Aile Hekimliği   

Bütüncül ve Fonksiyonel Tıp Nütrisyonel Tedaviler - İlkeler ve Uygulamalar Daha büyük görüntüle

Bütüncül ve Fonksiyonel Tıp Nütrisyonel Tedaviler - İlkeler ve Uygulamalar

9786050667295

Celsus Kitabevi

Tükendi

2 775,00 TL


KDV Hariç: 2 775,00 TL

BÜTÜNCÜL VE FONKSİYONEL TIP • Nütrisyonel Tedaviler - İlkeler ve Uygulamalar

Bu kitap, Bütüncül ve Fonksiyonel Tıbbi Beslenme Tedavileri’nin (IFMNT) felsefesi, ilkeleri ve uygulamasına, sağlığın korunması ve sürdürülmesinde beslenmenin kritik rolüne ilişkin temel bir saha uygulama rehberidir. Kitapta; Bütüncül ve Fonksiyonel Tıbbi Beslenme Tedavileri’nde ortaya konan fizyolojik ve biyokimyasal katkılara ilişkin son dönem inceleme ve araştırmaların bir değerlendirilmesi yapılmakta ve genel olarak beslenmenin, yetersiz beslenme, genomik, çevresel toksik maruziyetler, bozulan insan ilişkileri, sınırlı fiziksel hareket, stres, uyku yetersizliği ve diğer yaşam tarzı faktörleri gibi insan sağlığı üzerindeki etkileri ele alınmaktadır. Kitap nihai olarak; karmaşık kronik rahatsızlıklara yönelik bu farklı ve yeni yaklaşımı daha iyi anlamalarında uygulayıcılara, sağlık sistemlerine ve sağlık politikası belirleyicilerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Okuyuculara, bütüncül ve fonksiyonel beslenme tedavilerinin temel prensiplerinin ve uygulamalarının gerçek dünyadaki saha uygulama örnekleri sunulmakta ve gelişmekte olan bu uzmanlık alanındaki gelişmeleri yakından takip etmelerine yardımcı olacak en güncel müdahale stratejileri ve klinik araçlar hakkında bilgi verilmektedir. Kitaptaki birçok bölüm, konuyu kapsamlı bir şekilde ele almanın yanı sıra vaka çalışmaları, alınacak dersler, hasta ve uygulayıcı bildirileri, algoritmalar ve önerilen okumalar gibi destekleyici öğrenme araçlarını ihtiva eden klinik uygulamalara yer vermektedir.

Bütüncül ve Fonksiyonel Tıp • Nütrisyonel Tedaviler / İlkeler ve Uygulamalar kitabı, klinik beslenme uygulamaları, yaşam tarzı değerlendirmeleri ve tekil vaka müdahalelerinde sağlık profesyonellerinin başvuracağı paha biçilmez bir kılavuzdur.

ISBN9786050667295
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı1148
Yazar(lar)Diana Noland,Jeanne A. Drisko,Leigh Wagner

Yorum Yaz

Bütüncül ve Fonksiyonel Tıp Nütrisyonel Tedaviler - İlkeler ve Uygulamalar

Bütüncül ve Fonksiyonel Tıp Nütrisyonel Tedaviler - İlkeler ve Uygulamalar

Yorum Yaz