Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Aile Hekimliği   

 Hasta Güvenliği ve Risk Yönetimi Daha büyük görüntüle

Hasta Güvenliği ve Risk Yönetimi

9786057853509

460,00 TL


KDV Hariç: 460,00 TL

Her riskin belirsiz veya öngörülebilir bir nedeni, itici veya engelleyici etkenleri, gerçekleşirse olumlu ya da olumsuz bir sonucu vardır. Riskler, sağlık hizmeti süreçlerinin doğal yapısında kaçınılmaz biçimde yer almaktadır. Sağlık hizmetlerinin her üretim noktasında karşılaşılabilecek risklerin sistematik yaklaşımla yönetimi, tıp fakültelerinin Çekirdek Eğitim Programında yer verilen hasta güvenliği açısından büyük önem taşımaktadır.

“Hasta Güvenliği ve Risk Yönetimi” kitabında, klinikte karşılaşılan ve doğrudan hasta güvenliği üzerinde rol oynayan riskler, 63 akademisyen yazar katkısıyla, “Hasta Güvenliği ve Klinik Risk Yönetimi” ve “Kurumsal Risk Yönetimi” olarak iki ana bölüm, 77 konu içeriği ve bütünsel bakış açısıyla ele alınarak, her bilim dalı alanında ayrı ayrı irdelenmiştir. Tıp ve sağlık eğitimi alan öğrencilere, sağlık hizmeti veren sağlık ekiplerine kaynak kitap bilgisi sunması dileklerimizle.

ISBN9786057853509
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı576
Yazar(lar)Prof. Dr. Nilgün BOZBUĞA, Prf. Dr. Cengiz YAKINCI

Yorum Yaz

 Hasta Güvenliği ve Risk Yönetimi

Hasta Güvenliği ve Risk Yönetimi

Yorum Yaz